x

Ovaj FRAJER JE OTAC

Tara Simov trudna! Poslije silnih skandala objavila da čeka bebu: Četiri mjeseca smo se borili!

Nekadašnja učesnica Zadruge, Tara Simov objavila je da je u drugom stanju i pokazala partnera s kojim će dobiti prvo dijete.

O njenom blaženom stanju dosta se spekulisalo u proteklom periodu, a ona je sada konačno riješila da prekine medijsku ćutnju i javno objavi da čeka bebu sa svojim višemjesečnim dečkom Danilom.


"Iskreno, ne znam odakle bih počela, ni šta bih rekla... Ko me prati zna da sam se ja još prije par godina pomirila sa činjenicom da možda nikada neću biti majka, shodno nepotpuno razvijenom radu jajnika i materice. Međutim, na slavu moje porodice smo saznali najljepšu vijest na svijetu! Četiri mjeseca smo se borili da ostane beba zdrava, jer smo prolazili kroz rizičnu trudnoću i mnoštvo komplikacija, međutim, zvanično je sve u redu!", otkrila je Simova uz fotografiju na kojoj pozira s trudničkim stomakom.


"A ja ću našoj bebi, ovako javno obećati da će biti najsrećnije dijete na svijetu! Svaku muku koju smo mi možda prošli, svaku suzu i svaku bol, ti ćeš zaobići! Ljubavi, tebi hvala za sav trud i živce posljednji period i najsrećnija sam što si baš TI taj! A za samo nekoliko mjeseci, cijeli svijet je naš, ti, bebče i ja!", poručila je Tara na Instagramu.

Podsjetimo, bivša učesnica Zadruge Tara Simov, koja je ostala upamćena po skandaloznoj rijaliti vezi sa Nenadom Aleksićem Ša, koji se zbog te prevare razveo od supruge Ivane Aleksić.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Bila sam povrijeđena i slomljena kada se prije 7 mjeseci dogodio veliki problem u mom braku, između mene i mog muža. toliko strašno da je iznio slučaj na sudu radi razvoda. rekao je da više nikada ne želi biti sa mnom i da me više ne voli. Pa se spakirao iz kuće i natjerao mene i moju djecu da prođemo kroz mnogo boli. Pokušao sam sve moguće načine da ga vratim, nakon mnogo moljakanja, ali sve bezuspješno. I potvrdio je da je donio odluku i da me više nikada ne želi vidjeti. I tako sam jedne večeri, vraćajući se s posla, srela svoju staru prijateljicu koja je tražila mog muža. Dakle, objasnila sam mu sve stvari, a on mi je rekao da je jedini način da vratim muža da odem kod čarobnjaka radi čarolije, jer je i njemu stvarno djelovala. Tako da nikad nisam vjerovao u magiju, ali nisam imao izbora nego poslušati njegov savjet. Zatim mi je dao adresu e-pošte čarača kojeg je posjetio. ([email protected]) I tako sam sljedećeg jutra poslala mail na adresu koju mi je dao, a čarobnjak me uvjerio da ću za tri dana dobiti muža. Kakva nevjerojatna izjava!! Nikad nisam vjerovao, pa je on razgovarao sa mnom i rekao mi sve što trebam učiniti. Onda me dva dana, tako iznenađujuće, nazvao moj muž koji me nije nazvao zadnjih 7 mjeseci da mi javi da se vraća. Tako nevjerojatna!! Tako se vratio isti dan, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se za svoju grešku i za bol koju je nanio meni i mojoj djeci. Tada je od tog dana naša veza postala jača nego prije, uz pomoć kotača. Stoga ću vam savjetovati, ako imate problema, obratite se DR APATI, možete ga dobiti i na gmail: ([email protected]) ili putem whatsappa ili vibera na: (+66 81 302 8552).