x

PUNO KOŠTA

Tatine pare troši na Daru: Toni odveo Bubamaru na luksuzno putovanje u Zanzibar!

Za Daru Bubamaru ljeto još uvijek nije gotovo. Pjevačicu je 24 godine mlađi dečko Toni poslije Maldiva odveo u Zanzibar, a sve to finansira njegov otac, biznismen iz Italije, tvrdi njegov prijatelj.

Popularna folkerka pauzu od nastupa zbog korone koristi da putuje gdje god poželi. Iako je i sama dobro zarađivala dok je bilo koncerata, sada joj želje ispunjava i finansira partner koji pliva u novcu. Tačnije, njegov tata, koji širom Italije drži restorane i važi za imućnog gospodina. Tonijev blizak prijatelj otkrio nam je i čime se mlađani pjevačicin partner bavi, kao i koliko zarađuje.


Kako kaže, Toni nije nešto pretjerano uspješan u poslu, a njegova sreća je što mu je otac ugledni biznismen koji zarađuje milione. Istina je da mu sin pomaže koliko može, ali on navodno nije ni približno talentovan kao tata i nema osjećaj za posao. Ipak, ocu to nimalo ne smeta i ponosan je na nasljednika što se trudi, što nije lijen i što želi da zaradi, zbog čega mu i daje da troši novac gdje i kako želi, bez limita.


Zato je Toni prije tri dana odveo Daru na još jedno luksuzno ljetovanje, ovaj put u istočnu Afriku - u Zanzibar. Za ovu avanturu Toni, zapravo bogati tata, iskeširao je pravo malo bogatstvo.

U pitanju je jedan od najluksuznijih hotela na ovom ostrvu, a pošto imaju izdvojen apartman i direktan izlazak na bazen i plažu, za sedam dana iskeširao je oko četiri hiljade eura.


Njegov prijatelj nam je rekao i da je Toni započeo svoj biznis, odnosno da je ušao u posao s kriptovalutama (digitalna ili virtuelna valuta dizajnirana da funkcioniše kao sredstvo razmjene). Zasad mu dobro ide, ta oblast ga zanima mnogo više nego očev biznis, ali je još rano da se govori o rezultatima, jer je za ovakvo ulaganje potrebno vrijeme. Ovo nam je potvrdio još jedan Tonijev prijatelj.


Podsjetimo, mladi biznismen je Bubamaru prošlog mjeseca odveo i na Maldive, kada je Kurir i razotkrio da su u vezi. Od tada se Dara i Toni ne kriju, pa često objavljuju fotografije na kojima su zajedno. Za taj odmor pjevačicin partner je platio više od šest hiljada eura za svega nekoliko dana boravka. U pitanju je luksuzan smještaj, pa i ne čudi ova cijena.

.

.

.


Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.