x

platforma za uspješne žene

Temom "Žene u medijima" počela nova sezona spektakularnih Ladies In evenata! (Galerija)

Ladies in platforma – za uspješne žene, koje su svojim angažmanima kreirale društvene promjene, promovirale istinske vrijednosti, te u posljednjih šest godina potakle i druge žene da krenu njihovim stopama i tako promijenile stereotipe uvjerenja o ulozi žene u društvu, spektakularnim događajem u Sarajevu počela je novu sezonu druženja, Ladies In by Jana.

Ovogodišnji prvi Ladies In event održao se sinoć, 25.5., u Sarajevu, a tema koja je obilježila ovaj proljetni događaj je – Žene u medijima. Zarfa Hrnjić-Kuduzović, vanredna profesorica na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Tuzli, gdje predaje predmete iz uže naučne oblasti Komunikologija i Amila Ždralović, vanredna profesorica i prodekanica za naučno-istraživački rad na Pravnom fakultetu Univerziteta u Sarajevu – govorile su na ovu temu.


Hanka Paldum podržava događaj

Eventu je pristustvovao veliki broj pripadnica sedme sile, koje su podržale ovu temu.

Pored tematskog dijela večeri, nezaobilazne aktivnosti eventa bile su i networking, muzički dio, promocije aktuelnih trendova i brendova prijatelja projekta – koji su obradovali naše gošće svojim aktivnostima i prigodnim poklonima iznenađenja.


Ekipa Hayat TV na događaju 

Članice Ladies In zajednice, u budućnosti, imat će priliku uživati u različitim sadržajima koje je za njih osmislio Ladies In tim, a sve u cilju ekonomskog, socijalnog, kulturnog i političkog osnaživanja žena u Bosni i Hercegovini, jačanja zajednice uspješnih poslovnih žena, njihovog umrežavanja, te osnaživanja ženskog poduzetništva.


Večeras, 26. maja, druženje će biti nastavljeno u Narodnom Pozorištu Tuzla – gdje će članice Ladies In zajednice uživati u predstavi Putovanje, networkingu i mnogobrojnim iznenađenjima, a sve uz podršku prijatelja projekta.


Projekat Ladies In, ove godine ulazi u sedmu godina postojanja. Ladies In je zbog svoje specifičnosti i originalnosti, u 2016. godini proglašen najboljim događajem u našoj zemlji, a 2019. obilježena je kao godina – kada je Ladies In, kao projekat, izašao izvan granica Bosne i Hercegovine. Nažalost, period koji je iza nas, zaustavio je dalje širenje u regiji, ali je u najavi njegov nastavak. Za ovu godinu planirano je okupljanje i promocije Ladies In zajednice i komunikacijske platforme u Sarajevu, Banjoj Luci, Mostaru, Tuzli, Tešnju, Zenici, Goraždu, Bijeljini, Međugorju i Trebinju. Također, u planu su i događaji u Zagrebu, Beogradu, Ljubljani i Skoplju. Važno je pomjerati granice.


Značaj projekta u Sarajevu prepoznali su i mnogobrojni partneri koji svojim sudjelovanjem podržavaju ovaj događaj. I ove godine generalni pokrovitelj događaja je Jana.

Prijatelji projekta:

– Swarovski

– Catrice

– essence

– CPA

– Phillips

– Dolcela

– Gorsen

– Tarčin Forest Resort & Spa Sarajevo

– Boom Box

– Mak Zara

.

.

.

..

.

.

.

.

.


Foto: Mirnes Mašić 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.