x

snašla se

Teodora Džehverović nastavlja da zarađuje 500 eura po rođendanskoj čestitci!

Pjevačica Teodora Džehverović ne odustaje od snimanja rođendanskih čestitki svojim fanovima. I to ne bi bilo ništa čudno da ona ovaj gest ne naplaćuje, i to čitavih 500 eura.

Kada se za ovo saznalo u medijima, Teodora je bila na meti osuda mnogih, koji su je napali da treba da je bude sramota što u ovo doba teške finansijske krize uzrokovane pandemijom koronavirusa, zarađuje na ovako bezobrazan način.


Međutim, ona očigledno nije marila za brojne kritike, pa je nastavila sa ovom praksom zarađivanja novca. Sada je u sve umiješala i svog dečka košarkaša Ninu Čelebića, koji se sa njom pojavljuje na snimcima, što njemu, sudeći po njegovom izrazu lica, nije nikako prijatno.

Po društvenim mrežama ovih dana, kruži jedan novi snimak, na kome Teodora šalje privatnu rođendansku čestitku.


- Ćao Manja, veliki pozdrav od mene i Nina. Srećan ti rođendan i da si nam živa i zdrava! Poljubac - glasi ova čestitka. I dok je pjevačica bila vrlo raspoložena i vesela, njenom dečku se ovakav vid zarade očigledno ne sviđa, pa je tokom trajanja snimka sve vrijeme samo ćutao i kiselo se osmjehivao.

- Podrška za palog brata! Ajoj, kakav transfer blama! Nino bi propao u zemlju koliko mu je neprijatno! Šta sve rade likovi za 500 eura, pakao! - samo su neki od komentara na Tviteru.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.