x

Teodora i Miljana se posvađale, Kulićeva uzela "telefon" i zvala Ćazima iz Zadruge! (VIDEO)

Teodora Džehverović i Miljana Kulić sinoć su se posvađale, ali svađa ovaj put nije nikoga iznervirala, već je sve slatko nasmijala.

Do svađe je došlo kada je zadrugarima pušten snimak na kojem Anđelo i Teodora razgovaraju o Miljani, poslije svađe između nje, pjevačice i Gordane.


Teodora je sve vrijeme govorila kako Miljani treba psihijatar, pa se u bubicu obratila produkciji tražeći istog, a Miljana se odmah dosjetila kako da joj vrati. Na sličan, ali urnebesan način, kao što to uvijek i radi, a ovaj put su svi zadrugari vrištali od smijeha.


Miljana je uzela bubicu, prislonila je na uho i počela da se "obraća" Ćazimu Osmaniju, biznismenu sa kojim je nebrojano puta Teodora dovođena u vezu.

- Halo, Ćazime? Dobro veče, čast mi je da razgovaram sa Vama! Miljana Kulić je ovde, novinarka. Kako komentarišete kada nekome nešto učinite, a on vas poslije najstrašnije pljuje po rijalitiju? Čak i mama dođe, pa ide protiv Vas? Da li se tako vraćaju dobra djela? Da, da, Teodora, još jedna u nizu kojoj ste dali na značaju... - počela je "razgovor" Miljana.


A nedugo zatim dobila je odgovor, koji je zasmijao sve zadrugare, pa i voditeljku.

- Birani pretplatnik je trenutno mamuran, nazovite sutra u isto vrijeme! - pustili su iz produkcije na zvučnike.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.