x

The Notorious se vraća u oktagon?

Conor McGregor, bivši UFC-ov prvak u perolakoj i lakoj kategoriji te najveća zvijezda svog sporta dao je naslutiti navijačima kako se početkom 2023. planira ponovno boriti.

Inače Conor se nije borio od srpnja 2021. i UFC 264 priredbe kada je tehničkim nokautom u prvoj rundi poražen od strane svog starog neprijatelja Dustina Diamonda Poiriera završivši tako njihovu trilogiju s dva poraza koja su nedvojbeno stavili mrlju na njegovu ostavštinu u tom sportu.

Pogotovo bolan bio je taj drugi poraz u kojem je McGregoru puknula noga točnije tibia te je sudac morao prekinuti meč. Conor je odmah pri završetku te borbe počeo prozivati što Poiriera što čelnike najveće svjetske MMA organizacije pritom smatrajući kako mu moraju omogućiti četvrtu borbu protiv Poiriera te kako se ovo ne može i ne smije gledati kao poraz.


Sam McGregor je najavio kako se sprema za povratak još ove godine, no u tom naumu ga je spriječila ponuda iz Hollywoodu da glumi u filmu Road House uz poznatog američkog glumca Jakea Gyllenhaala.

Notoriousov povratak se očekuje u welter kategoriji te se kao glavni kandidati za borbu protiv njega takozvani money fight nameću Justin the Highlight Gaethje i Mike Iron Chandler, obojica bivši izazivači za UFC-ovu titulu lake kategorije dok je Gaethje čak bio i privremeni prvak spomenute divizije.


Isto tako prema pisanjima američkih medija, sprema se revanš između Floyda Mayweathera mlađeg i Conora McGregora te su obje strane potvrdile da su pregovori u tijeku.

Kako god se na kraju to završilo i s kim god da će se boriti nema sumnje da će spektakl bit zagarantiran te da ćemo u 2023. svjedočiti povratku čovjeka koji je MMA učinio popularnim što svojim talentom, a što svojim ponašanjem izvan oktogona i ringa.


(Sportklub.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.