x

TI SI MOJA PRETKOMORA” Marija Šerifović otkrila koliko je bliska sa ovom pjevačicom: Uputila joj prejake riječi, a za to ima poseban razlog

Pevačica Jovana Pajić danas proslavlja rođendan, a tim povodom Marija Šerifović joj se obratila najemotivnijim rečima.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Naime, poznato je da su Jovana i Marija godinama veoma dobre drugarice, a sada je Šerifovićka potvrdila koliko su bliske.

Možda jesi Srnina srodna duša, ali si moja pretkomora. Srećan ti rođendan. Živa bila i zauvek srećna – poručila joj je Marija putem Instagram priče, aludirajući na prethodnu čestitku u kojoj je izvesna Srna napisala slavljenici da je njena srodna duša.

NAJČITANIJA VIJEST

Tajvanac Steve zapjevao sa Dubiozom kolektiv na ulicama Sarajeva, pa zaradio kaznu (VIDEO)

Inače, Jovanine i Marijine objave su ranije bivale veoma viralne na internetu, jer su njih dve kad se nađu zajedno toliko zabavne, što se i njihovim pratiocima na društvenim mrežama mnogo dopada.

Podsećanja radi, Marija je nedavno dobila sina Marija putem surogat majčinstva, a to je široj javnosti otkrila tek u decembru, kada je dečak rođen u Los Anđelesu.

Jovana je bila među Šerifovićkinim prijatljima koji su znali sve od prvog momenta kada je pevačica ušla u ceo proces kako bi se na ovaj način ostvarila kao majka.


Svi koji su znali, pružali su Mariji nesebičnu podšku i čuvali njenu tajnu sve do momenta dok sama nije donela odluku da obelodani da je dobila dete.

NAJČITANIJA VIJEST

Preminuo mladi košarkaš Harun Cokoja (23), od njega se oprostili iz KK Konjic

Ona je takođe u decembru mesecu sa sinom i majkom Vericom doputovala iz Amerike u Srbiju, gde su svi jedva čekali da vide bebu.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

blic.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.