x

bol koja ne prolazi

Tijelo je otišlo, ali duša je ostala: Sedmicu dana nakon što je poginuo, brojni prijatelji Amona Rakića organizovali počasni krug za stradalog sportistu! (Foto+Video)

Video pogledajte ovdje
Danas se navršava tačno sedam dana od tragedije koja je potresla Sarajevo, kada je vozeći motocikl u saobraćajnoj nesreći poginuo 24-godišnji reprezentativac Hokejaške reprezentacije BiH Amon Rakić. Današnjim okupljanjem na Stupu, prijatelji su još jednom odali počast ovom mladiću za kojeg svi imaju samo riječi hvale.

Žal i bol ne prolaze. I sedam dana od tragedije i bolne istine da ga više nema, prijatelji Amona Rakića još uvijek nisu svjesni užasa koji se dogodio.


Teško će se biti oporaviti od velikog gubitka, a kakav je čovjek bio sa samo svojih 24 godine, govori i današnja slika sa poligona na Stupu, gdje se okupio ogroman broj Amonovih prijatelja kako bi održali počasni krug.


Ogroman  broj njih je pristigao na poligon u sarajevskom naselju Stup da i na ovaj način iskaže žaljenje i poštovanje za stradalog Amona.


Tek poneka riječ, sjeta i prisjećanje na ono što je bilo sa Amonom i sve ono što je moglo biti... Sudbina je imala drugačiji plan, te nažalost ostaje samo sjećanje, kako njegovi prijatelji kažu, na najljepšu dušu grada.


Sa poligona su svi oni koji su se okupili krenuli u vožnju kroz grad, a poruka je jasna: "Tijelo je otišlo, ali duša je ostala".


Defileom kroz Sarajevo, Amonovi prijatelji su dali do znanja da nikada neće biti zaboravljen i da zauvijek ostaje u njihovim srcima. 

.

.

.

.

.

.

.

..

.

.

Foto: Mirnes Mašić
Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.