x

To đubre seljačko je totalno pokvarilo! Otac Siniša progovorio o odrastanju Miljane Kulić i sestara: Često smo ih testirali i nijedna nije pala! A evo i zbog čega!

Siniša Kulić otvoreno je govorio o odrastanju Miljane Kulić i njenih sestra, a onda je priznao da učesnica rijalitija voli da popije, ali da nikada nije probala dr.gu. On za njeno loše ponašanje krivi dečka Lazara Čolića Zolu, o kome uopšte nema lijepo mišljenje.

- Pretrpio sam mnoge stvari sa Miljanom... Svašta nam je ona priređivala, pila je, pušila, pravila skandale, lumpovala do zore, ali siguran sam da se nije dr.girala - počinje priču Siniša.

- Miljana voli da popije, ali isključivo pića na koje je navikla. Ako biste joj ponudili tekilu, a ona ne zna šta je, neće uzeti. Međutim, budući da Miljana voli da radi stvari na svoju ruku i ne sluša ni Mariju ni mene, mi smo je testirali na dr.gu. P.škila je na test, a nekoliko puta je vadila krv i nikada nije bila pozitivna - rekao je Siniša i dodao da nijedna njegova kćerka nikada nije probala dr.gu.


- Često smo ih testirali i nijedna nije pala na testu. Pa i sami vidite koju muzika Miljana sluša, uz narodnjake koje ona voli ide alkohol, a ne dr.ga. Da sluša rokenrol ili neki tvrđi zvuk, pa bi možda i probala neke opijate - tvrdi Siniša i dodaje da mu se ni najmanje ne dopada uticaj koji Zola ima na njegovu kćerku.

- To đubre seljačko ju je totalno pokvarilo. Ona nikada nije bila ovakva, zbog njega se kockala, pravila gluposti, pozajmljivala je pare, pa čak i krala. Tužno je što sve to pričam za njega, ali on je klošar kojeg nijedan normalan roditelje ne bi poželio u blizini svog djeteta. Nema pas za šta da ga ujede. Spava do pet poslije podne, neuredan je, pije, dr.gira se, uzima pare na kamatu i onda je našao moju glupavu Miljanu da je iskorištava, a ona naivna i s velikim srcem pa je nasjela na njegovu priču - kaže Kulić otkriva da Zola duguje svima pare.


- Nema kome ne duguje. Zola ima tog druga Bobana kome već sedam godina duguje 12.000 eura i nikako da mu vrati. Užas, htio sam da ga prebijem da ga niko ne prepozna kada sam čuo u šta je upetljao Miljanu. Ona prije nikada nije ušla u kazino, a kada je počela s njim, danima nije izlazila iz tih rupa. Nemam ništa lijepo da kažem za tog klošara - završio je bijesno Siniša.

Inače, Zola je i sam u Zadruzi pričao kako je nakon Zadruge 2 kockao sa Miljanom. Otkrio je da su za noć znali izgubiti 3000 eura, a iako je pričao kako će se proći ovog poroka, u trećoj sezoni rijalitija ne propušta priliku da posjeti kockarnicu i okuša sreću na ruletu. 

.

.

.

.

.

.

.

.


(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.