x

Tomo, da li je realno da ovo radiš? Panić nakon skandala imitira Nadeždine fotke sa Instagrama!

Na pjevačicu Nadeždu Biljić prije nekoliko dana fizički je nasrnuo maneken Toma Panić. Ona je izmučena i krvava odmah potražila pomoć kako nadležnih, pa tako i porodice, a on se u policiji gdje je bio i saslušan žalio kako je zapravo on žrtva, jer je navodno bio udaren staklenom flašom.

Uveče, nakon incidenta, Nadežda je sa majkom gostovala u jednoj emisiji, gdje se i o tome povela riječ. One su voditelju objasnile da u Nadeždinom stanu "ne postoji nikakva flaša", već da je u pitanju staklena čaša, kojom se Panić navodno bio sam povrijedio.

Panić je ranjeno lice pokazao putem društvene mreže Instagram, kada se fotografisao sa svojom majkom. On se ni u jednom trenutku nije dalje oglašavao povodom ove povrede.


Inače, brojni fanovi stekli su utisak da maneken kopira pjevačicu! Naime, njena fotografija sa ocem, koju je objavila na Instagramu, mnoge je potresla, jer je na taj način Nadežda pokazala da joj je porodica trenutno najveća podrška.

Veoma sličnu fotografiju objavio je i toma, samo sa majkom. Dok na Nadeždinoj piše "ćale", kraj njegove piše "mama".

Kako se navodi, povodom čitavog skandala Nadežda je riješila da potraži stručnu pomoć te se obratila psihijatru. Ona već nekoliko dana posjećuje ordinaciju psihijatra u rodnom Valjevu, koji joj pomaže da se izbori s traumom koju je doživjela. Pjevačica navodno planira da odlazi na seanse i u narednih nekoliko mjeseci.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.