x

KAKVA PROMJENA

Tomović važio za najzgodnijeg zadrugara, a sad neprepoznatljiv: Đetić objavio fotku iz teretane, a komentar na njegov izgled je hit!

Bivši zadrugar Vladimir Tomović pohvalio se rezultatom napornih treninga, a umjesto pohvala, naišao je na kritike nekih svojih pratilaca.

- Ala si se napucao kao unutrašnja traktorska guma - napisao je jedan pratilac i tako nasmijao Vladimira do suza, da je on riješio da javno podijeli ovaj komentar uz poruku:

- Nasmija me, pa rekoh da podijelim da i vi čujete ovo poređenje.


Inače, Tomović je oduvijek nosio epitet "najzgodnijeg zadrugara". On se svojevremeno požalio na višak kilograma, a nakon toga je riješio naporno da trenira i sada je pokazao kako se "napucao".

Vladimir se, nakon diskvalifikacije iz Zadruge vratio u rodnu Crnu Goru i posvetio, rame uz rame sa rođenim bratom Vladanom, izgradnji bazena u dvorištu porodične kuće, a zatim i vođenju istog. Jedna od glavnih promoterki ovog projekta bila je i Ivana Aleksić, bivša supruga repera Nenada Aleksića Ša, zbog čega su se često pokretale glasine da među njima ima nečeg više od prijateljstva, ali su to njih dvoje uvijek demantovali.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.