x

HUMOR U KRVI

Top šest najduhovitijih horoskopskih znakova

Postoje pripadnici nekih horoskopskih znakova koji sa gracioznom lakoćom poentiraju šalu i ostave društvo u suzama od smijeha


Svi imamo smisao humor u većoj ili manjoj mjeri, ali moramo da priznamo da postoje pripadnici nekih horoskopskih znakova koji sa gracioznom lakoćom poentiraju šalu i ostave društvo u suzama od smijeha.

Možda ste i vi u stanju da opčinite društvo pričom i dramskim doživljajem ili sagovornika dovedete do smijeha nekom igrom riječi.

Saznajte s kojim horoskopskim znacima ćete se siti ismijati.

Blizanac

Možda je to povezano za dualnošću njihovog karaktera, ali Blizanci su prirodni zabavljači. Stavite ih u prostoriju punu nepoznatih ljudi i bit ćete svjedok magije: sa svima će se sprijateljiti i zabavit će društvo s takvom lakoćom da će tražiti bis.

Strijelac

Brzi i okretni, Strijelčevi mogu da pronađu smiješnu stranu u svakoj situaciji. Blagoslovni nedostatkom filtera često će izgovarati potpuno neočekivane stvari u prostorijama ispunjenim neprijatnom tišinom. Precizne i duhovite opservacije stvarnosti će vas iznova razgaljivati i u nelagodnim situacijama.

Lav

Ono što Lavovima nedostaje u vidu komičarskog šmeka bogato nadoknađuju svojom harizmom.

Oni su pravi kraljevi skeptik komedije: teatralnost pokreta i priče će vas uvesti u poseban svijet lavovske realnosti koji stoji nasuprot svih konvencija.

Vaga

Kao najdruštveniji znak zodijaka Vagama je lako da svoju kreativnost kanaliziraju u besprijekorne i neponovljive šale (niko drugi ne može to da izvede kao oni, a ni Vage same nemaju potrebu da istu šalu izgovaraju dva puta).

Ovan

Ovnovi su beskrajno inteligentni u svojoj duhovitoj razmjeni s ironičnim igrama riječi i povremeno pokazuju visok stepen subverzivnosti za konvencije – naravno, sve to uz krajnje ozbiljne facijalne ekspresije. Prosto ne znate odakle vas je ta šala snašla, a voljeli biste da ste je se vi dosjetili.

Djevica

Djevice nisu zabavljači kao Blizanci i Lavovi. Ali mnogo vole da se zavuku u ćošak i sagovornika dovode do suza svojim satiričnim komentarima i ironičnim opservacijama.

Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.