x

Inspiracija

Top trendovi: Ovo su frizure koje će vladati ljetnim mjesecima

Glavno je pravilo da su lake za održavanje, bez oštrih linija i ženstvene. 

Iako smo klimatološki još uvijek u proljeću, ljeto se besramno gura u svaki kutak života - prži asfalt, prži kožu i traži od tebe da se u trenu prilagodiš visokim temperaturama koje će vladati idućih mjeseci. 

Na lice ćeš nanositi visoki zaštitni faktor čak i onda kada nisi na moru, stopala ćeš već danas pripremiti za sandale, ako dosad nisi, a tu je i kosa. Umjesto da pribjegneš najizlizanijem triku i zamotaš ju u punđicu na vrhu glave, malo se potrudi.

Ovogodišnje ljetne frizure ne traže od tebe nikakav preveliki angažman. Glavno je pravilo da su lake za održavanje, bez oštrih linija i ženstvene.

Šiške na stranu

Šiške su već neko vrijeme u modi, možda su ti već i dosadile, no sada treba čekati da narastu. U međuvremenu počešljaj ih na stranu. 

Sjajna je stvar što frizuru sa šiškama ovog ljeta možeš osvježiti tim vrlo jednostavnim potezom i dobit ćeš ultrapopularnu frizuru.


Kratki bob

Ljeto traži rezove, goli vrat kako bi vrućine bile podnošljivije i kako bi na njemu osjetila svaki povjetarac koji zapuše. Kratki bob savršena je ljetna frizura i ove sezone ultrapopularna. 

Ošišaj se do uha, a razdjeljak stavi lagano na stranu.


Srednje duga kosa

U modi je srednje duga kosa i bit će sve popularnija. Malo smo se zasitile dugog boba i ovo je dužina koja donosi osvježenje. 

Srednje duga kosa seže otprilike do prsa.


(Avaz)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.