x

danima su tema

Toplo porodično gnijezdo: Zavirite u dom Predraga Rajkovića i njegove supruge Ane, sve pršti od luksuza! (Foto)

Odlučujuća utakmica između Srbije i Švajcarske u kojoj orlovi moraju da odnesu pobjedu kako bi se plasirali u osminu finala se bliži, a interesovanje za srpske reprezentativce ne prestaje da raste. 

Osim dobrom igrom, srpski fudbaleri mogu se pohvaliti idiličnim porodicama i luksuznim domovima. Ipak, jedna nekretnina privukla je posebnu pažnju, a u pitanju je dom Predraga Rajkovića i njegove supruge Ane.


Naime, Predrag i Ana uživaju u skladnom braku, a njihov dom postao je bogatiji otkad su na svijet došli sinovi Relja i Tadija koji su kruna njihove ljubavi. Supruga jednog od naših najboljih golmana aktivna je na društvenim mrežama, a zahvaljujući njenim objavama imamo priliku da zavirimo u unutrašnjost velelepne vile.


Sudeći po fotografijama, dom Predraga Rajkovića i njegove supruge Ane uređen je sa stilom, a akcenat je na širini prostora i masivnim komadima namještaja. Kućom dominiraju braon i bež nijanse, dok je nekima dnevna soba i luksuzni pod jedan od najbolje uređenih dijelova kuće.


Dom Predraga Rajkovića odiše porodičnom toplinom, a slavni sportista je u više navrata istakao da najviše voli kada se sa porodicom okupi u njihovom malom raju.

Podsjetimo, Predrag je jedno vrijeme branio u francuskom Remsu, a ovaj par je dospio u centar pažnje kada su nakon dvije pljačke kuće, opljačkali i njihov lokal. Rajkovići su bili opljačkani dva puta za dvije godine u Francuskoj, a procijenjena šteta je bila oko 300.000 eura, lopovi su odnijeli garderobu, nakit i novac.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: paparazzo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.