x

Totalna anestezija u klubu Saraj: Aleksandra Prijović zagrijala Sarajlije!

Onog momenta kada je klub Saraj odlučio otvoriti svoja vrata pokrenuta je nova lavina dobre zabave u Sarajevu. Popularni Saraj je definitivno pomjerio kvalitet noćnih dešavanja u gradu, što zbog samog ambijenta (bine, efekata), jedinstvenih ponuda, a ponajviše zbog ekskluzivnih gostiju... 

Club Saraj

Nevjestina 5.

Ovoga petka, 21. aprila na radost brojnih Sarajlija, u popularnom klubu Saraj nastupila je jedna od najpopularnijih pjevačica mlađe generacije, s pravom možemo reći i najsupješnija Zvezda Granda Aleksandra Prijović.

 

Iako je u medijskoj ilegali, Prija žari i pali regijom i Evropom, pa će tako svi gosti kluba Saraj dugo pamtiti njen sinoćnji nastup. Naoružana dobrim raspoloženjem, prepoznatljivim glasom koji sve baca u trans, Aleksandra je priredila fenomenalnu noć. Mnogobrojna publika krcatog kluba Saraj je zajedno sa Prijovićkom pjevala njene hitove ``Totalna anestezija``, ``Senke``, ``Litar vina, litar krvi``, ``Za nas kasno je``, kao i hitove njenih kolega. 

 

Aleksandra i klub Saraj su se ispostavili kao fenomenalan spoj, pa će se o noći prepunoj dobrih pjesama, sjajne energije i vrhunske atmosfere pričati još jako dugo vremena. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.