x

sa njom se čuje svaki dan

Totalno se povukao, pričali da se zamonašio, a sad je sve jasno: Evo čime se bavi Milan Stanković danas, ona je godinama uz pjevača!

Pjevač Milan Stanković već duže vrijeme je u medijskoj ilegali, a na iznenađenje mnogih on se pojavio na koncertu muzičke legende Vesne Zmijanac, te su zajedno otpjevali nekoliko pjesama.

Iako je koncert protekao u najboljem redu, dan kasnije, razočarani fanovi su iskritikovali Zmijančevu jer ih, kako kažu, nije obavijestila na vrijeme, te su im propale karte kupljenje prije dvije godine.

Vesna je ispričala utiske, a potom i otkrila sve detalje o saradnji sa Milanom Stankovićem, ali i Slavkom Banjcem koji su bili gosti na njenom koncertu za 24sedam.


- Utisci su se slegli isto veče. To ide tako kod nas profesionalaca. Oni koji su pratili, bilo ih je puno, oni su došli, oni koji to nisu ispratili, oni nisu ni došli, a mogli su da budu. Sve je bilo tri mjeseca objavljeno - priča Vesna i otkriva otkud Stanković na njenom koncertu:


- Milan je moj drug, Slavko je takođe moj drug, to je sve bilo dogovoreno još prije dvije godine. Oni su bili gosti na mom nastupu. Dva puta smo otkazivali, pa zakazivali i sada ponovo ovaj, teška je to rabota. Sve u svemu, koncert je bio sjajan, to je ono što znaju svi oni koji su bili, a biće još jedan na jesen - priča Zmijančeva.


Neminovno je bilo i pitanje, čime se Stanković trenutno bavi i šta radi, s obzirom na to da je već duže vrijeme na stend baju, barem što se tiče karijere, a nedostupan je i za medije.

- Milan i ja se, inače družimo. Mi smo svakodnevno na telefonu, viđamo se često. Koliko znam, on sada radi na novim pjesmama. Zato je sada zatišje. Mi se družimo već 10 godina. Milan je bio mali, ja sam mu bila velika podrška kada je počinjao u Zvezdama Granda. Volim kako Milan pjeva. Ja sam njegova majkara, tako me zove - ispričala je ponosno Zmijančeva.

.

.

..

.

.Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.