x

4 decenije ljubavi

Tozovac se oglasio nakon vijesti da se oženio 20 godina mlađom! Progovorio o svadbi, pa poručio: Planiram nešto vrlo lijepo!

Kao bomba odjeknula je vijest da se pjevač Predrag Živković Tozovac oženio u 84. godini.

Naime, u medijima se pojavila informacija da je pjevač stao na "ludi kamen" u četvrtak 31. decembra, sa svojom životnom saputnicom Emilijom Mimom.

Nakon toga, Tozovac se oglasio i otrkio da li u tome ima istine.

“Ja bih to objavio, nije… Ne volim to tako anonimno da objavljujem. Ja planiram nešto vrlo lijepo uskoro. Bićete obaviješteni sigurno, to će biti javno”, rekao je Tozovac.


Inače, na jednom profilu na Instagramu pojavila se vijest o tome da su se Tozovac i njegova partnerka Emilija Mima, sa kojom živi već četiri decenije, vjenčali.

Podsjetimo, Emilija je dvije decenije mlađa od Predraga, a on često u svojim intervjuima ističe koliko je njihova ljubav jaka.


– Mima je moja prava ljubav i moj izbor. Naš odnos je više od ljubavi. Ljubav bih opisao kao kratkotrajnu bolest. Mi smo u najljepšoj fazi jer smo postali prijatelji koji ne mogu jedno bez drugog. Ljubav nema veze s godinama. Mira Stupica često voli da kaže: “Živim život punim plućima i u ovim godinama”, iako je u staračkom domu. Ja se slažem s njom – rekao je on jednom prilikom za "Blic.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.