x

tuga

Tragedija: Preminuo sin glumca u 26. godini!

Sin glumca Majkla Madsena (64), Hadson Madsen (26) tragično je preminuo na Havajima, potvrdila je tamošnja policija.

- Potvrđujem da je Hadson Li Medsen (26) preminuo od posljedica prostrijelne rane u glavi - potvrdili su za The Sun iz obdukcijske kancelarije u Honoluluu.

- Slomljena srca i obuzeti tugom, oplakujemo gubitak našeg Hadsona. Sjećanje na njega ostaće u srcima svih koji su ga poznavali i voljeli. Molimo vas da poštujete privatnost naše porodice u ovom teškom trenutku. Hvala vam.


Majkl je Hadsona dobio sa svojom trećom suprugom Dean Medson, a kum mu je bio poznati holivudski reditelj i veoma dobar prijatelj njegovog oca Kventina Tarantina.

Hadson je služio u vojsci SAD i proveo je dio službe na terenu u Afganistanu. Živio je na Havajima sa suprugom Karli, sa kojom se oženio 2019. godine.


Karli je prošle nedjelje na društvenim mrežama podijelila fotografiju iz bolnice poslije operacije raka dojke, istakavši da joj je muž najveća podrška.

Inače, Hadson je jedan od Medsenovih sinova iz braka sa glumicom Deanom Medson, imaju još i sinove Kalvina i Luka, a glumac iz prvog braka ima još dvojicu sinova Kristijana i Maksa.

.

.

Izvor: Espreso 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.