x

Tragedija u Srbiji: Ovo su 3 drugarice poginule u saobraćajnoj nesreći! Vraćale se sa žurke i stradale!

Drugarice Tatjana Gudž (15), Božidarka Đukić (23) i Marija Fekete (17) poginule su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se danas oko 3.30 sati dogodila na putu između Kule i Ruskog Krstura, kada je "reno megan", u kome su bile sa još troje prijatelja, sletio u odvodni kanal.

Teške povrede zadobili su i Jovan V. (18) i M. S. (14), dok je vozač auta smrti, Mihajlo Sabadoš (23), lakše povrijeđen. Nakon nesreće utvrđeno je da je vozio pijan, a izmjereno mu je 1,5 promila alkohola u krvi.

- Šestoro mladih vraćalo se sa privatne žurke i svi su bili u jednom autu. Za volanom je bio Sabadoš, a pretpostavlja se da je trebalo da prijatelje razveze kućama, pošto nisu svi iz istog mjesta. Međutim, na putu između Kule i Ruskog Krstura, sletjeli su s puta, isprevrtali se i završili u kanalu. "Reno" je bio potpuno smrskan - priča izvor i dodaje:


- Na mjestu nesreće preminule su Božidarka Đukić i Tatjana Gudž, dok je njihova drugarica Marija Fekete izvučena iz auta živa, ali je preminula u somborskoj bolnici.

Dvoje povrijeđenih tinejdžera prebačeni su u Dječju bolnicu KC Vojvodina i ljekari im se bore za život.

- Mladiću je povrijeđena kičma i probodena su mu pluća. Nalazi se na respiratoru, dok se Milica nalazi u komi. Oboje su u kritičnom stanju - objasnio je naš izvor i dodao da je jedno od njih dvoje i operisano. Uviđaj na mjestu nesreće trajao je satima, a pretpostavlja se da je Mihajlo Sabadoš vozio prebrzo, kao i da je nesreću doprinijelo njegovo pijanstvo.


- Više tužilaštvo iz Somobora naložilo je da se Sabadošu odredi zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti saslušan. Njemu se na teret stavlja teško djelo protiv bezbijednosti saobraćaja - kaže izvor.

Bojan V., brat povrijeđenog Jovana, kaže da je njegov brat kobne večeri bio u provodu sa društvom.

- Nadamo se da će preživjeti. To su bile dobre djevojke, drugarice, žao mi je jako. Trebalo je da i ja izađem sa njima, ali sam odlučio da ostanem kod kuće jer sam ujutru imao posla - kratko je rekao brat povrijeđenog mladića.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.