x

Tragično stradali Nedžib Spahić Džiba ispraćen na vječni počinak! (Video+Foto)

U restoranu Paper Moon u sarajevskom naselju Grbavica u ponedjeljak je Nedžibu Spahiću, poznatom pod nadimkom Džiba oduzet život. Od njega su se danas na gradskom groblju Vlakovo oprostili njegovi najbliži, rodbina i veliki broj prijatelja. Sa suzama u očima ispratili su svoga najmilijeg Džibu na neko mirnije mjesto. Težak je ovo dan za sve koji su ga poznavali, a da je imao široko poznanstvo pokazuje i to da se okupio veliki broj onih koji su ga poštovali i cijenili. 


Tužilaštvo KS je Kantonalnom sudu u Sarajevu predložilo određivanje jednomjesečnog pritvora i raspisivanje potjernice za Sašom Golubom koji se sumnjiči da je direktni izvršilac ub.stva Nedžiba Spahića Džibe.


Ub.stvo se dogodilo u ponedjeljak u restoranu Paper Moon na Grbavici kada je napadač s maskom i kačketom ispalio nekoliko metaka u Spahića te pobjegao automobilom koji je pronađen na Ciglanama.


Glasnogovornica Tužilaštva KS Azra Bavčić kazala je da je pritvor predložen zbog opasnosti od bjekstva, zatim da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogao ponoviti krivično djelo i da bi moglo doći do uznemirenja javnosti.

Ako se odredi pritvor, praksa je da policijske agencije dobiju nalog za hapšenje, a u slučaju da bude lišen slobode, Golub će ići direktno u pritvor.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto/Video: Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.