x

alina našla dečka

Transrodna Zvezda Granda iznenadila priznanjem: Ima dečka!

Alina Juhart transrodna pjevačica, koja se trenutno takmiči u “Zvezdama Granda” prošla je u naredni krug takmičenja, pa je progovorila i o svom emotivnom statusu.

- Iskreno, slažem se sa žirijem svakako, bilo mi je jako teško, odnosno uhvatila me je neka trema. Bilo mi je malo vruće, tako se desi, nekada ti ide, nekada ti ne ide. To je prirodno i normalno zaista nekada ti nije dan – kaže ona i otkriva kako se nosi sa kritikama:


- Najiskrenije, teško je, nije lako, pogotovo kada čuješ komentare koji su na mjestu. Ja naš žiri stvarno poštujem i slažem se sa njima. Prosto ne mogu ništa da kažem kada čujem sebe da ne pjevam tačno. Moram da se izborim da radim što više i da bude još bolje. Vjerovatno i taj scenski nastup oduzme mnogo toga kada je pjevanje u pitanju, nestane ti daha i tako dalje, ali opet dobro je – rekla je.


Alina je priznala da ima novog dečka, međutim, nije željela mnogo da otkriva o njemu.

- Nije ništa zvanično, ne bih ništa da pričam, neka ide pravim ritmom. Prije svega taj neko mora da bude svoj, da bude vjeran sebi da ima srce na pravom mjestu, da može da me nasmije i da je visok, pošto sam ja visoka još na štiklama – zaključila je Alina kroz smijeh.

.

..

.

.

Izvor: Grand.nova.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.