x

ogolio dušu

Treba odnos da krunišu brakom! Otac Marije Šerifović podržao vezu sa Džejlom Ramović: Ima sve što moja kćerka želi od partnera!

Sve su burnije glasine da između pjevačice Marije Šerifović i Džejle Ramović postoji tajna veza, koju njih dvije čuvaju od očiju javnosti, a sada je Marijin otac Rajko Šerifović progovorio o svemu tome.

Harmonikaš kaže da je imao priliku da upozna Ramovićevu kada je pjevala sa Marijom na njenom koncertu.

- Odavno je poznato koji spol moja kćerka voli. Moje dijete ima pravo da radi šta hoće. Sa moje strane joj je sve dozvoljeno! Džejla je bila na njenom koncertu u Kragujevcu, prelijepa je djevojka, oduševila me je manirima, harizmom i dobrotom.


- Njih dve i treba da budu zajedno, a najvažnije je da se iskreno vole. Ona ima sve što moja kćerka želi od partnera. Raduje me što je moja kćerka sretna, a u tom slučaju pol je najmanje bitan - rekao je Marijin otac, pa dodao:


- Nije bitno da li će da se ženi ili udaje. Ovo sa Džejlom je nešto ozbiljnije, nije avantura i mislim da bi trebalo da odnos krunišu brakom. Ne zanima me ko šta priča, jer su i o meni pričali da sam kockar i pijanica i slično - rekao je Marijin otac.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Srpski telegraf

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.