x

Trebalo je da umrem u proljeće 2013.: Isidora Bjelica se ovako borila sa teškom bolešću!

Isidora Bjelica napustila nas je danas, u 52. godini života, a o svojoj bolesti javno je govorila.

Isidora Bjelica umrla je u stanu njenih roditelja na Novom Beogradu. Ona je prije mjesec dana otvoreno govorila o borbi sa kancerom, koju je godinama vodila.

"Nisam htjela da vas davim, mislila sam da mogu sama. Međutim, ovo su tako jezive fizičke i psihičke muke, da ću vas zamoliti da umolite dragog Hrista da prašta i da više završi ovu agoniju. Sve što je bilo u mojoj moći ja sam probala, ali čemu je služilo? Ničemu. Samo još više i više bola. Nažalost, izolacija mi je došla glave za moju primarnu bolest. Praštajte, Gospode Isuse Hriste, pomiluj me grešnu", započela je Bjelica tada na svom Fejsbuk profilu.


"Trebalo je da umrem u proljeće 2013, samo zahvaljujući mojoj prijateljici dr Dušici Matović otkrili su mi kancer na lijevom jajniku veličine deset cm koji je već metastazirao. Loša prognoza od 6 do 8 mjeseci života. Ja sam izdržala cijele četiri godine. Ovo vam, da pogrešno ne pomislite pišem iz očaja a ne da bi se pohvalila ako ste tako pomislili. Naprotiv žalim iz dubine duše što sam uprkos svemu ovoliko izdržala. Da sam umrla na vrijeme, ne bih saznala za mnoge izdaje, žalili bi me od srca svi koji su tvrdili da su mi prijatelji, a bilo ih je jako jako mnogo... Ne bih prošla sve teške terapije i još teže izdaje, obmane i laži, ne bih doživjela da me čak optuže da sam izmislila bolest i šta sve već ne, djeci bi bilo teško ali bar im ne bih rasprodala svu imovinu da još malo produžim život i ne bi nesretni odrastali po bolnicama i gledali me u strašnom stanju gdje se gubi svaki ljudski dignitet", govorila je Isidora o svojoj bolesti.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.