x

Tri “mane” koje žene vole kod muškaraca

Muški šarm je vrlo teško opisati riječima no puno puta tom skrivenom se.sepilu pridonose sitnice koje muškarca čine posebnim i jednostavno neodoljivim. O čemu se točno radi pitali smo žene i došli do zanimljivih odgovora.

#1 Naočale

Iako smo u djetinjstvu izbjegavali dječake koji su imali taj štreberski look danas su naočale jedan savršen modni detalj koji izaziva veliko zanimanje kod žena.

Pomno odabrane naočale s dioptrijom daju utisak iskustva, zrelosti i inteligencije što su osobine kojima može odoljeti rijetko koja žena.

#2 Trodnevna brada

Mlada brada od svega tri dana pravi je mamac za pripadnice ljepšeg spola.

8.500 žena potvrdilo: Ovo su muškarci za kojima se dame okreću na ulici

Nije riječ o bradi kao takvoj već u pomalo buntovničkom i vrlo ležernom izgledu muškarca koji uz odgovarajuću odjeću i pomalo frajerski stav jednostavno vrišti seksepilom.

#3 Pokoja sijeda

Anketa provedena na uzorku žena pokazala je kako više od dvije trećine žena doživljava prosijedu kosu kao vrlo seksi. Richard Gere je bio svojevremeni začetnik prosijedog looka koji i dan danas mami uzdahe žena.

Iako danas sve više muškaraca poseže za bojom za kosu kako bi prikrili prve znakove starenja, žene će radije odabrati uredno pošišanog i prosijedog muškarca nego umjetni izgled koji se ne može ne primjetiti.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.