x

Tri romantična poteza o kojima mašta skoro svaka žena

Romantika može biti komplikovana stvar ako vi i partner imate drugačiji pogled na nju. Iako to nije pravilo, mnogi će biti saglasni da su žene češće naklonjene romantici te je priželjkuju u svojim ljubavnim vezama. 

Ali ponekad romantika nije samo večera uz svijeće. Naime, ako poželite iznenaditi partnerku s kojom ste već neko vrijeme u vezi, sjetite se da će je ova tri poteza jednostavno oduševiti!

#1 Ona želi partnera koji ne skriva svoje osjećaje

Ponekad muškarci strahuju od potpunog otvaranja i pokazivanja svoje nježnije strane te zaljubljenosti jer to nije u opisu “macho” muškarca. Ipak, upravo taj hladni, nedodirljivi stav te konstantno nastojanje da otkrije šta se skriva iza vaše “fasade”, mogu odbiti ženu od vas.

#2 Ona želi nekoga ko čuje šta mu govori. Ali, ko STVARNO čuje šta mu govori

Nikoga ne zabavlja osjećaj kao da stalno razgovara sa zidom. Zato naćulite uši i dajte svojoj partnerici pažnju koju zaslužuje dok govori, savjetuje Your Tango. Vjerujte, žene i te kako primjećuju kada obraćate pažnju i kada to ne činite. Zato se nemojte iznenaditi ako odjednom zastane i krene vas ispitivati o onome što je rekla, samo kako bi vam dala do znanja da je svjesna da njene riječi ne dopiru do vas. Osim toga, ako zaista saslušate šta vam govori, možda dobijete odličnu ideju čime da je iznenadite za neki od nadolazećih prilika. Recimo, možete je odvesti na izlet na mjesto za koje je spominjala da bi ga voljela posjetiti.

#3 Ona voli iznenađenja (čak i kada govori da ih ne voli).

Spoznaja da je partner uložio vrijeme u to da vas iznenadi je nevjerovatno romantična. To pokazuje da je razmišljao o vama i da je želio učiniti nešto slatko na jedinstven način. To može biti sitnica, poput kupovine njene omiljene čokoladice na benzinskoj pumpi, ali i nešto veliko poput putovanja iz njenih snova. Dajte mašti na volju!


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.