x

prelijepe vijesti

Trudna bivša zadrugarka: Alen i Maja Hadrović čekaju još jedno dijete, čestitke stižu sa svih strana!

Alen i Maja Hadrović upoznali su se i zavoljeli u četvrtoj sezoni "Zadruge", nakon čega su stali na ludi kamen, dobili sina, a za nekoliko mjeseci dobiće pojačanje!

Naime, kako prenose domaći mediji, Maja je ponovo trudna, a Alenu će poslije dečaka podariti još jedno dijete! Radosne vesti podijelili su prvo sa najmilijima, a saznanja medija su ubrzo i potvrdili.

- Jeste, istina je, čekamo još jednog bebca, presrećni smo i ne mogu da vam opišem koliko smo se danas radovali, kada su nam potvrđeni otkucaji srca na ultrazvuku - kaže Alen za Pink.rs.


Velike snove sanjali su još u "Zadruzi 4", u kojoj su se upoznali i zavoljeli. Tada su smišljali imena za djecu, a san im se obistinjuje.

- Iskreno, volio bih djevojčicu, jer imamo već dva dječaka! Ali svakako bih se jednako obradovao i još jednom junaku. Ako bude djevojčica, zvaće se Angelina, po mojoj sestri, a ako bude muško, Maja će da bira ime ili ćemo zajedno. Još nismo smislili, jer smo Vuk i Angelina odredili još kad smo bili u Zadruzi - rekao je Alen za Pink.rs.


Podsjećanja radi, njih dvoje su krajem decembra prošle godine postali roditelji dječaka kojem su dali ime Vuk, dok Maja iz prethodne zajednice ima sina Andriju.

.

.

..

.

.


Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.