x

potresno

Tuga u domu Zvezde Granda! Dinča se oglasio srceparajućom porukom: Blažen je put kojim danas ideš, dušo...

Nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“ Milan Dinčić Dinča objavio je potresne vijesti iz porodičnog doma tačnije da mu je preminula baka za koju je mnogo bio vezan.

- Blažen je put kojim danas ideš, dušo, jer ti je pripremljeno mjesto pokoja. Večnaja pamjat mojoj baki Stanki, hvala ti za sve što jesam - napisao je Dinčič.

Uslijedili su brojni komentari podrške na društvenim mrežama.


Podsjetimo, pjevač Milan Dinčić Dinča proslavio se učešćem u "Zvezdama Granda" ali posljednjih godina i nije toliko prisutan u medijima. Njegova supruga Jelena Sekulović je nedavno otkrila kako provode vrijeme.


- Kako smo postali roditelji i kako smo kafiće zamijenili za igraonice i parkove i počeli da se družimo samo sa ljudima koji imaju djecu, primijetili smo da nam kod nekih drugih vrtića smeta i cijena ali i način usluge. Onda smo prosto rekli zašto ne bismo mi otvorili mjesto na kojem će da bude sve onako kako mi želimo. Tu mislim i na finansije ali i na neke školice i druge aktivnosti. Prijatelji su nas podržali u tome s obzirom da znaju koliko dobro čuvamo djecu i tako je sve počelo. Dali su nam vjetar u leđa jer od samog starta imamo mnogo upisane djece – rekla je Dinčina supruga za "Grand".

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.