x

DIVLJAŠTVO

Tukli ga i lomili nasred Sutomora! Hematomi po glavi, slomljen nos... Oglasio se prebijeni mladić iz Srbije, otkrio šta se desilo!

Mladić iz Srbije V. M. oglasio se večeras i potvrdio da je pretučen u Sutomoru. Objelodanio je i da je zadobio tješke tjelesne povrede! Podsjetimo, sinoć su na šetalištu u Sutomoru dvojica nasilnika, kako se navodi, iz čista mira napali mladića iz Srbije i pretukli ga. Poslije prebijanja ubrzo su uhapšeni.

Napadnuti V. M. večeras se oglasio, a njegovu izjavu prenijela je Instagram stranica Sebialive cesti.

- Pozdrav, tačne su informacije sa lica mjesta, od očevidaca kako ste prenjieli. Napadnut sam sinoć na šetalištu u Sutomoru od strane dva, meni nepoznata, mlađa čovjeka koji su bili vidno pod uticajem nekakvih stimulansa i očigledno agresivni. Vidio sam da se koškaju, kako međusobno, tako i sa prolaznicima nasumično. Vidjevši to, pokušao sam mirno da ih obiđem i nastavim svoju putanju (pritom nismo imali nikakvu verbalnu komunikaciju),. Međutim, osjetio sam snažan udarac u predjelu glave (sa leđa) i tada su počeli da udaraju jako i nekontrolisano, bez ikakvog razloga apsolutno, ničim izazvano zaista - naveo je napadnuti mladić i dodao.


- Nos je polomljen, brada mi je zašivena i imam hematome po cijeloj glavi, osjećam se loše i zaista ne mogu da shvatim zašto je ovo učinjeno. Po prirodi nisam konfliktan, naprotiv. Konobari iz obližnjeg kafića su mi pomogli dok nije stigla pomoć. Očevidaca je bilo mnogo, a sve se desilo u špicu između 20 i 21 - čas. naveo je muškarac iz Srbije.


Podsjetumo, kako je navedeno na mrežama, nasilnici su bili bijesni jer su izbačeni iz nekog kafića, poslije čega su pravili haos na ulici i pretukli V. M.

On je prevezen kolima Hitne pomoći, a dva huligana odmah uhapšena i odvedena.

„U jednom trenutku, agresivac je opsovao policajca. Većina stvari koje su pričali su bile nepovezane jer su sigurno pod uticajem neke droge“, navodi se u objavi na toj stranici.


Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.