x

sve za savršen odmor

Tuzlanska oaza mira: Vila Carpe Diem sa bazenom i saunom pruža čaroban odmor i mjesto je za vaše nezaboravne trenutke!

Željni ste da se odmorite, opustite za sve pare ili napravite najbolju zabavu u nestvarnom ambijentu? Imamo savršeno mjesto za Vas! Vila Carpe Diem u Tuzli, na svega 4,3 kilometara od Panonskih jezera, smještena u prekrasnoj prirodi s pogledom na planinu, pružit će Vam nezaboravne trenutke i odmor iz snova. Savršena je iz više razloga, jednostavno rečeno - tu imate baš sve što Vam je potrebno, a sadržaj čak i premašuje očekivanja.

Vila Carpe Diem

+387 62 673 542

Bilo da Vam je u cilju mir i raskošan odmor ili  želite organizovati neku zabavu ili drugu svečanost, Vila Carpe Diem je savršeno mjesto za Vas. Kako i sam naziv vile kaže, vrijeme je da ugrabite dan za sebe i prepustite se apsolutno nestvarnim momentima. Vila Carpe Diem čini sve da Vas odvede u potpuno novi svijet hedonizma i da pronađete unutarnji mir koji do sada niste spoznali. 


U predivnom prirodnom okruženju, Vila Carpe Diem predstavlja idealno mjesto za odmor ili organizovanje vaših zabava. Moderno opremljena, sa jednostavnom elegancijom, te svim svojim komforom i luksuzom koji pruža, Vila Carpe Diem se izdvaja i kao takva je jedinstvena za užitak. Čaroban je i dragocijen svaki trenutak koji ovo mjesto pruža, a domaćini su se pobrinuli za bogat sadržaj i da imate sve ono što Vam je potrebno da odmor podignete na još veću ljestvicu. 


Vila Carpe Diem je objekat na tri sprata. Predivan bazen koji noću pruža posebnu čaroliju omogućuje vam da imate svu privatnost samo za sebe. Riječ je o grijanom bazenu, tako da i nešto hladniji septembarski zrak ne predstavlja problem za kupanje, a radi djece je urađen i plići dio bazena. Za vaše mališane je tu i igraona. 


Sam bazen okružuje predivan, privatni vrt iz nekoliko dijelova i nekoliko mjesta gdje se možete izležavati. Nekima će posebno zadovoljstvo biti udobne ležaljke, nekom baštenski dio sa sećijom koji za potrebe može biti otvoreni ili zatvoreni, nekom pak naizgled restoranski dio gdje se nalazi mjesto za roštilj, ražanj, a tu je i kotlić.


I to nije sve - tu je i stolni tenis i stolni fudbal. Sam prostor zaista pruža pravo zadovoljstvo i komfor, pa je Vila Carpe Diem pun pogodak i za organizovanje većih slavlja. Pojedini parovi su ispisali svoje najljepše stranice jer su upravo nju odabrali kao mjesto za svadbu.


Kada je enterijer Vile Carpe Diem u pitanju, on je pažljivo rađen sa stilom i već rečeno - jednostavnom elegancijom. U vili se nalazi i salonski dio gdje možete organizovati razne vrste zabava. Prostran ambijent je dovoljan da primi Vaše najmilije i svima omogući najbolje momente. 


Dolazimo i do nekih posebnosti koje ćete pri iznajmljivanju ovakvog smještaja rijetko gdje sresti. Naime, u Vili Carpe Diem se nalazi sauna koja će za Vaš odmor donijeti novu razinu ugođaja. Tu je i đakuzi iz kojeg imate divan pogled na prirodu, ali i drveno bure za kupanje. Sve ovo doprinosi većoj čaroliji, pa ne čudi što će Vam povratak u realnost nakon odmora u Vili Carpe Diem teško pasti. 


Gosti vile će bez sumnje uživati i u velikom ljuljačka krevetu na terasi. Inače, ova vila ima 2 spavaće sobe, dnevni boravak, TV ravnog ekrana s kabelskim programima, besplatan WiFi, opremljenu kuhinju i 3 kupaonice s tušem i kadom. Sam enterijer svih prostorija pruža apsolutni komfor. Svaka prostoriju krasi jednostavnost, a teško da ćete moći odabrati samo jedan kutak kao omiljeni za sebe. 


Vila Carpe Diem čeka na Vas! Obogatite svoj život odmorom iz snova. Doživljaj koji vila pruža je poseban upravo po tome jer je pamtljiv zauvijek. Želite idealan odmor ili najbolju zabavu sa svojim najmilijim - Vila Carpe Diem čeka na Vas. 

Kontakt: +387 62 673 542

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.