x

Tvrdio je da mu je telefon ukraden i da maloljetnoj Mini Vrbaški ništa nije slao: A sad je ona njega snimala cijelu noć?! Evo kako je prošao susret Mine i Šake van Zadruge!

Mina Vrbaški provodila se u Budvi i cijelu noć snimala je Šaku Polumentu, što je mnoge veoma iznenadilo! Bivša zadrugarka i pjevač, inače, nisu u bilo kakvom kontaktu otkako je izbio veliki skandal prije dvije godine.

Šako Polumenta prije dvije godine našao se u centru skandala kada je navodno slao eksplicitni materijal tada maloljetnoj Mini Vrbaški. Ogromna prašina se podigla kada je ona na Instagramu objavila sporni snimak, kao i snimak u kojem ga ona imitira. Javnost je Šaka oštro osudila zbog udvaranja na ovaj način, a njih dvoje su se posvađali "na krv i na nož" zbog čitave situacije.


Pjevač je, pak, tvrdio da mu je telefon ukraden i da nema ništa sa nepristojnim porukama, kao ni snimcima. Razne prepiske svakako su kolale.

Sve se stišalo tek kada se Mina javno izvinila pjevaču i njegovoj porodici zbog svega što se desilo. 

Osim što bi se vidjeli kada bi pjevač nastupao u "Zadruzi", oni sada više nemaju nikakav kontakt.

Zato je mnoge iznenadilo to što ga je Mina cijele noći snimala kad je pjevao u Budvi, a ona se veselila sa svojom ekipom. Njen Instagram pliva u raznim snimcima. pjevača! 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.