x

U As exkluzivu sa Muhamedom Bikićem Adisa Divoš i ŽOK Igman Natura sa Ilidže!

Novo izdanje emisije „As exkluziva sa Muhamedom Bikićem“ bilo je posvećena Ženskom odbojkaškom klubu Igman Natura Ilidža, a u povodu plasmana za doigravanje u Premijer ligu BiH, odnosno polufinalnih utakmica sa ŽOK Smeć iz Lukavca.

U studiju je gošća bila Adisa Divoš, nekadašnja odbojkašica ovog ilidžanskog kluba i reprezentativka, danas trener koja se osvrnula i na samu svoju karijeru, kao i na dosadašnje rezultate Igmana.

„Niz godina sam nastupala za Igman, pa i kada je za vrijeme rata nosio ime 'Čarli'. Kroz cijeli taj period postizali smo zapažene rezultate na domaćoj i na ino sceni, a u posljednje vrijeme smo na najvoljem putu da se vratimo tim stazama uspjeha. Upravo, ovaj plasman u doigravanje najbolje govori o aktuelnoj situaciji u klubu“, kaže Adisa Divoš.

Ekipa „As exkluziva“ posjetila je i sami trening u KSC Ilidža i razgovarala sa prvim trenerom Senadom Hodžićem, direktorom Admirom Smailagićem, kao i sa samim odbojkašicama.

Svi sagovornici su posebno istakli odličnu organizaciju kluba, sistemski rad, koji je već sad prepoznat, a puna dvorana na Ilidži je najbolji dokaz svemu tome...

„Ovo je tek početak uspješnog puta“, poručuju iz ovog odbojkaškog kolektiva.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.