x

U Ilijašu otvoren Caffe Metropola: Po svemu poseban, zaslužuje Vašu pažnju! (GALERIJA)

Ovoga petka, 06. marta u Ilijašu (Bosanski put)je otvoren Caffe Metropola, a koji je na samom otvorenju privukao veliku pažnju gostiju. Radi se o Caffeu koji svojim enterijerom, odličnim izborom ponuda, u moderno opremljenom ruhu obećava niz fenomenalnih provoda.

Caffe Metropola

Bosanski put, Ilijaš, Bosna i Hercegovina

Da će ovo biti vrlo bitno mjesto za sve one koji su željni kvalitetnog i ugodnog provoda, pokazuje i podatak da se na samom otvorenju pojavio veliki broj gostiju, koji nisu krili oduševljenje na račun, što samog izgleda, tako i dočeka na koji su naišli i naravno sjajnih pogodnosti.


Ugodni ambijent kluba, ekskluzivni prostor koji svojim izgledom, udobnošću obećava zagarantovan provod pružit će vam sve što treba za dnevnu ili noćnu dozu užitka,.

U fenomenalnom ambijentu, posebno opremljenom enterijeru, možete uživate uz brojne pogodnosti. Jedinstven Caffe Metropola definitivno se izdvaja od svih objekata u gradu.


Prije svega, tu je neodoljivi ambijent, koji će vas odvesti u svijet čarolije i predivne atmosfere, zaboravljajući na svakodnevni stres i probleme. Ugodan prostor pružiti će vam posebno zonu mira, a ljubazno osoblje je spremno da Vas ugosti u svakom momentu. Svakako ne treba zaboraviti i na fenomenalne ponude koje niko ne ostavljaju ravnodušnim.

Nema sumnje kako ćete u Caffeu Metropola  maksimalno uživati kad god da se tamo uputite.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Sead Vesković

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.