x

open day

U NEDJELJU: Vrhunski make up artisti upoznali su se sa kozmetikom SANE! (GALERIJA)

U nedjelju su se brojni šminkeri i šminkerice okupili u prostorijama Lilo Cosmetics Studija u Kaknju, kako bi se upoznali sa profesionalnom kozmetikom SANE koja je, sredinom decembra prošle godine, u Sarajevu predstavljena na balu u Sky baru Hotela Hills.

Svi make up artisti koji su došli, imali su priliku da isprobaju nove SANE Cosmetics proizvode na licu mjesta uz demonstraciju na modelima.

Osim što su se upoznali sa ovim, za naše tržište novim brendom, šminkeri su učili o profesionalnom šminkanju od Ade Karišika - bh. frizera, stiliste i make up artiste.

Pored Karišika, 28. januara, sve goste kroz svijet profi šminke, vodila je i Marija Spirkovska, predstavnica brendova LILO i SANE Cosmetics.

Kroz ovo ugodno učenje i druženje, svi prisutni su mogli čuti male tajne velikih šminkera, te sve novosti i aktuelne teme iz svijeta kozmetike.

Svi make up artisti koji su došli, imali su priliku da isprobaju nove SANE Cosmetics proizvode na licu mjesta uz demonstraciju na modelima.

Podsjećanja radi, Lilo Cosmetics je na tržištu od 2009. godine sa sjedištem u Kaknju. Dio asortimana koje nude frizersko-kozmetičkim salonima, kao i SPA centrima su visokokvalitetni i vrlo poznati brendovi na svjetskom tržištu: Ardel, Clarissa Nails, Super Nail, Gena Spa, Club Man, Royal itd.

(Izvor/Foto: Senzacija.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.