x

U ovoj kućici je Topalko živio sa 6 članova porodice: Bio sam sretan! Što više želite, više patite!

Pjevač Milan Topalović Topalko (43) oduševio je svoje pratioce na Instagram nalogu objavivši fotografiju kuće u kojoj je proveo djetinjstvo.

Topalko je u toj kući živio 10 godina, sa 6 članova porodice. Danas kaže da je bio sretno dijete.

- Čovjekove potrebe za život su voda, vazduh, nešto da pojede, nešto da obuče i negdje da prespava... Sve ostalo su želje. Ali, želje se izvor patnje... Što više želite - više patite. U ovoj kući ja sam se rodio i živio prvih 10 godina sa tada 6 članova porodice... Vjerujte mi i tada sam bio srećan... Zato uživajte u onome što imate - napisao je Topalko u opisu fotografije.


Njegova iskrenost i želja da sa svojim pratiocima podijeli priču svog djetinjstva bez imalo stida i glume, ganula je ljude koji ga prate.

- Tako je Tope, sreća je u malim stvarima, a ne u vilama, kamionima i avionima - jedan je od komentara.

- Bio sam prije nekog vremena u bolnici. Ležao sam zbog upale pluća. Pored mene je ležao čovjek koji je izuzetno uspješan. Kuće ovamo, lokali onamo, zemlja tu, zemlja tamo... Obolio je od kancera. Ima skoro 70 godina. Okrenuo se prema meni, pogledao me je i rekao: "Cijeli svoj život sam sticao i stvarao. Radio kao konj. Umjesto sada da uživam, ja ću na onaj svet da odem u drvenom kaputu. Šta će mi sad sav taj kapital..." E zato ja ulažem u sjećanja. Život je jako lijep, ali i jako kratak...i hoću da ga proživim i da uživam. Sve ostalo je imaginarno... - napisao mu je jedan od pratilaca.

Podsjetimo, Topalko se rodio u selu Trudovu, u kući koja se nalazila na samom kraju sela. Njegova majka se porodila potpuno sama na podu kuće u koju je otišla poslije trudova koje je dobila dok je radila na njivi.



Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.