x

U Sarajevu otvoren Hookah Lounge Story: Neka vaše najbolje priče budu napravljene ovdje!

Na veliko zadovoljstvo mnogih, ove srijede 15. novembra u sarajevskom naselju Stup (Hifzi Bjelevca) je otvoren Hookah Lounge Story. Već na samom otvorenju se dalo do znanja kako će ovaj objekat pomjeriti granice uživanja uz najbolje nargile, a ugodan ambijent će vas bez sumnje ostaviti bez daha. 

Hookah Lounge Story

Hifzi Bjelevca - Stup

Hookah Lounge Story će definitivno ispisati vaše najljepše priče. Ne samo na Instagramu, već i u stvarnosti, jer doživljaj koji ćete tamo doživjeti ostaje u sjećanju dugo vremena. 

 

Već prve večeri, druženje je prijalo svima, pa se tamo uživalo sve do kasnih sati, što je sasvim očekivano, uzmemo li u obzir tamnošnje fenomenalne ponude. Osim što ga karakterizira prelijep ambijent, ovo mjesto nudi zagarantovanu oazu mira, opuštajuću atmosferu, ali i razne vrste aroma za nargilu, tako da ćete zasigurno pronaći i vama najomiljeniju.

 

- Ovom prilikom želimo da se zahvalimo svima Vama koji ste uveličali otvorenje Hookah Lounge  Story. Nadamo se, da smo uspijeli ispuniti Vaša očekivanja i da ste uživali.  Želimo isto tako da se izvinemo za sitne nedostatke i gostima kojim nažalost nismo uspijeli naći mjesto, ali to nije razlog da nas ne posjetite sutra - rečeno je ispred menadžmenta Hookah Lounge-a Story.

 

Odvojite vrijeme za sebe i vaše prijatelje i posjetite novo mjesto na Stupu. Hookah Lounge Story će osvojiti vaše simpatije, te samom ponudom i pogodnostima pomjeriti granicu vaših provoda. 

 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.