x

zetra

U Sarajevu se održava 6. međunarodni sajam namještaja SARAJEVO4WALLS! (Galerija)

Jučer je u Sarajevu, otvoren 6. Međunarodni sajam namještaja uređenja enterijera i eksterijera pod nazivom "SARAJEVO4WALLS - S4W 2023".

Ovaj događaj se održava u kompleksu Olimpijske dvorane Zetra od 11.05. do 14.05.2023. godine i predstavlja promociju i ponudu cijele djelatnost drvne industrije – od primarne prerade drveta do izrade finalnih proizvoda, uređenja enterijera i eksterijera, kao i proizvoda ovih pratećih industrija.


Posjetitelji će u 4 dana, koliko traje sajam, imati priliku vidjeti preko 60 kompanija koje dolaze iz nekoliko država regije i Europe / Srbije, Hrvatske, Makedonije, Italije, Austrije, Poljske i Turske/, kao i domaće kompanije iz Bosne i Hercegovine. Sajam će ugostiti renomirane kompanije, ali i nove kompanije koje svjedoče o tome da je “SARAJEVO4WALLS” postao jedan od najvažnijih sajamskih centara u regiji za proizvodnju i plasman namještaja na tržište.


Organizatori sajma “SARAJEVO4WALLS – S4W 2023” ističu kako je sajam izuzetno važan događaj za promociju i predstavljanje djelatnosti drvne industrije, kao i uređenja enterijera i eksterijera. Sajam će pružiti priliku da se prikažu najnoviji trendovi i proizvodi u ovoj oblasti, te da se uspostavi kontakt između proizvođača i kupaca. Ovaj sajam je i posebno važan kako za našu državu Bosnu i Hercegovinu, grad Sarajevo, tako i za regiju, s obzirom na to da će preko 60 kompanija iz nekoliko država predstaviti svoje proizvode, što će povećati vidljivost i promovirati domače a i regionalne proizvođače. Uz to, sajam će omogućiti i razmjenu iskustava između proizvođača i stručnjaka iz ove oblasti, te doprinijeti daljnjem razvoju drvne industrije, uređenja enterijera i eksterijera.


Uz prezentaciju najnovijih proizvoda, organizatori sajma “SARAJEVO4WALLS” ostaju vjerni svojoj humanitarnoj misiji, te će se dio sredstava od ulaznica proslijediti humanitarnim udruženjima kao i svih prethodnih godina.


Pozivamo sve zainteresirane da posjete sajam, upoznaju se sa najnovijim trendovima u proizvodnji namještaja, te iskoriste priliku za kupovinu uz popuste od pet do sedamdeset posto. Pridružite nam se i budite dio humanitarne akcije, kupovinom ulaznice za sajam.


Radno vrijeme sajma je od četvrtka do subote u periodu od 10:30 do 20:00 i nedjelje, kada je i posljednji dan sajma, od 10:30 do 16:30 sati.

Organizatori sajma, agencije “Profi Team” i “Spiritus” se zahvaljuju Ministarstvu privrede Kantona Sarajevo na podršci kao i svim izlagačima koji su dio ovog jedinstvenog regionalnog događaja.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić
Izvor: busines-magazine.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.