x

zavirite u novu teretanu u gradu

U Sarajevu se u petak 30. oktobra otvara XXL SPORTS CENTER! (Foto)

Na izvrsnoj lokaciji u ulici Džemala Bijedića 165 (preko puta novog Bingo City Centra), u namjenski opremljenom prostoru na 800m2 unutrašnjeg prostora smješten je najsavremeniji fitness, opremljen najsavremenijom opremom TechnoGym. Veliko otvorenje je najavljeno za petak, 30. oktobar, a mi smo prvi zavirili u unutrašnjost ovog objekta.

XXL SPORTS CENTER

Džemala Bijedića 165, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Fitness raspolaže sa više od 30 cardio sprava, i preko 50 mašina za vježbanje.

Prostor je uređen po uzoru na najpoznatije američke teretane u industrijskom stilu, izuzetno prozračan i osvijetljen. Ispred objekta je obezbijeđen parking za sve posjetioce.


Pored ogromnog fitnessa, centar raspolaže i sa terenom za mali fudbal, koji će u zimskom periodu biti natkriven balonom sa grijanjem.

XXL SPORTS CENTER je savršeno mjesto za trening u kojem Vas očekuje ljubazno i educirano osoblje, kao i stručni treneri koji su Vam na raspolaganju.


U centru takođe možete dobiti sve informacije vezane za suplemente, sportsku ishranu, dodatke prehrani za sportiste, vitamine minerale iz kompletnog asortimana PROTEIN SHOP - suplementi.ba.

Prostor je pogodan za treniranje sa smanjenim rizikom od inficiranja COVID virusom zbog prostranosti prostora, visokih stropova i rasporeda sprava.

Radno vrijeme centra je od 06:00 do 24:00 sati - svaki dan. Dakle, petak, 30. oktobar - svi ste dobrodošli. 

Instagram: https://www.instagram.com/xxl_sports.center/

Facebook: https://www.facebook.com/XXL-sports-center-107346821173555/

.

.

.

.

.

.


Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.