x

U utorak reotvorenje kluba Downtown: Novo ruho, nova energija! Vlada ogromno interesovanje!

Spremite se za novi vid provoda i potpuno drugačiju energiju od one na koju ste navikli. Za klub Downtown se veže tradicija najboljih provoda u Sarajevu, a u želji da istinskim partijanerima pruži više i bolje, menadžment se odlučio na neke promjene. Naime, nakon pauze, klub Downtown će prve noći Bajrama, 4. juna upriličiti veliko reotvorenje. Ono što smo vidjeli iz prve ruke obećava mnogo i već sada možemo reći kako će to biti među najboljim, ako ne i najbolji klub u gradu. 

Caffe Bar Downtown

Štrosmajerova 4 adresa Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

062 815 019

Klub Downtown se vraća, na radost brojnih Sarajlija. Već vlada ogromno interesovanje za prvi provod u Downtownu nakon pauze, a svi jedva čekaju da vide novitete koji su se spremili. Popularni klub koji ima dugu i uspješnu tradiciju partijanja i dobrih provoda ponovo je sa nama, pa nema sumnje kako će istinski ljubitelji dobrih noćnih dešavanja biti prezadovoljni onim što je Downtown spremio.


Potpuno renoviran klub Downtown donosi novu energiju, a ljubitelji dobrog provoda će tek iskusiti čari pravog partijanja. Prve noći Bajrama slijedi reotvorenje kada će vas dočekati prelijepe hostese kao i fire show uz efekte CO2 i konfete kao i mnoga druga iznenađenja. Za dobru muziku će se pobrinuti DJ Gianny, dok se noć kasnije provod nastavlja uz DJ Kerlu. 


O velikom reotvorenju planiranom za utorak, 4. juni se već uveliko govori. Do sada je pristigao veliki broj rezervacija i vlada nevjerovatno interesovanje. Od tamo poručuju kako su svi dobrodošli, a već sada možemo reći kako vas očekuje niz iznenađenja, ali i neodoljive ponude, a sve to u ugostiteljskom objektu specijaliziranom za pružanje zabavnih dešavanja kakvih u bh. prijestolnici još uvijek niste bili svjedoci.


Kvalitetna muzika, poseban zabavni sadržaj, kao i veoma prijatan ambijent dopustit će vam da se lijepo provedete i opustite, te tako zaboravite na surovu realnost. Novi ekskluzivan prostor čeka na vas, stoga ste svi dobrodošli. 

Info & Rezervacije: +387 62 933 644

Facebook: 
https://www.facebook.com/downtown.sarajevo/

Instagram: 
https://www.instagram.com/downtown_sarajevo/

.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.