x

U Zadrugu ulazi bivši dečko predsjednikove kćerke! Harao je Balkanom 90-ih, dobijao batine po rijalitijima, a kad vidite koliki mu je honorar, zavrtjeće vam se! (FOTO)

Ivan Gavrilović se na domaćoj sceni pojavio prije 25 godina megahitom "200 na sat" koji mu je doneo ogromnu popularnost i ozbiljan novac. Pjevač je devedesetih godina bio u vezi sa Marijom Milošević, kćerkom nekadašnjeg predsjednika SR Jugoslavije Slobodana Miloševića.

Ranije je učestvovao u nekoliko rijaliti programa, a prije nekoliko godina je odbio da uđe u "Parove", ističuću da ne želi da ruši svoj integritet i da je za njega veoma ružno da sluša pojedine svađe u rijalitijima.

Gavrilović je dobio ponudu za ulazak u treću sezonu Zadruge.

"Ivan je nedavno dobio poziv od televizije Pink da uđe u Zadrugu 3. Međutim, iako je ponuda bila veoma dobra, pjevač se dvoumio oko učešća", navodi izvor.


Kako tvrdi izvor blizak produkciji, cifra koja mu je ponuđena je bila visoka.

"Gavriloviću je ponuđeno oko 1.000 eura nedjeljno. On je pregovarao sa produkcijom, pa ne mogu da tvrdim da je ta suma i dogovorena", tvrdi izvor.

Ipak, kako nam je izvor blizak produkciji rekao, popularni pjevač je ipak odlučio da uđe u treću sezonu popularnog rijalitija! Ivan je poznat i kao veliki šoumen, pa očekujemo dobru zabavu od 6. septembra!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.