x

Ub.ću Tomu prije nego što mi ub.je dijete: Nadeždin otac riješen da presudi Paniću!

Bivša učesnica druge sezone rijalitija "Zadruga" Nadežda Biljić brutalno je pretučena u noći između srijede i četvrtka kada je na nju nasrnuo dečko Tomislav Toma Panić.

Kako Srpski telegraf saznaje, maneken je jedva izbjegao da mu presudi pjevačicin otac Radoje Biljić! Naime, Biljićkina majka je za naš list otkrila da je jedva je obuzdala supruga nakon što je saznao da mu je Panić pretukao dijete, pa ga je svim silama zaustavljala u njegovoj namjeri da osakati Tomu, koji je poslije brutalnog prebijanja Nadežde legao u krevet i zaspao kao da se ništa nije desilo.

- Bila sam van sebe u trenutku kad sam saznala da mi je Toma pretukao kćerku. Sve se desilo kao grom iz vedra neba, sjedila sam i gledala TV kad me je Nadežda pozvala sva van sebe! Ona je ridala preko telefona: "Majko, ja ne znam čime sam zaslužila da me dečko opet prebije! Što se sve ovo meni u životu dešava!" Prvo nisam shvatala šta je bilo, a onda kad se sabrala, pitala sam Nadeždu da mi objasni. Rekla mi je da je Toma poslije kraće svađe skočio na nju i da ju je udarao pesnicama gdje god je stigao. U tom trenutku kao da me je sve presjeklo, pa sam počela da se tresem. Sve mi je preko telefona objasnila, a ja sam poslije otišla do kuhinje i popila šećer i vodu. Laknulo mi je jer sam znala da je Nadežda pozvala policiju i da je s njima, pa sam znala da je na bezbijednom - rekla nam je potreseno Slavica.


Ona nam je u nastavku objasnila da je najgore tek dolazilo jer nije znala kako će sve da saopšti suprugu Radoju.

- Poslije razgovora sa kćerkom nisam znala kako ću sve da ispričam mužu jer sam znala da će pješke da pođe za Beograd i sve sam riješi. Drhtala sam prije nego što sam mirno sjela pored Radoja da mu sve objasnim, a kad je vidio koliko sam blijeda, skočio je, upalio svjetlo i samo rekao: "Govori šta je bilo!" Skupila sam snagu i tad sam mu rekla da se Nadežda posvađala sa Tomom i da ju je izudarao, ali da je važno da je dobro. On je tad skočio i poletio ka hodniku da uzme ključeve i jaknu. Vidjela sam šta se sprema, pa sam skočila ispred njega, uhvatila ga za rukav i pitala gdje će. On je tad počeo da viče kao nikada u životu! Kazao mi je: "Šta gdje ću?! Idem da ga ubijem! Bolje ja njemu da presudim nego da on ubije našu kćerku! Dokle više da je razvlače svi! Naučiću ih sve pameti, pa i nju." Tad sam mu rekla da nema potrebe da sad u bijesu pravi skandale i da je dijete dobro. Rekla sam mu da je otišla u policiju i sve prijavila, a da je Toma na saslušanju i da će vjerovatno za sve da odgovara. Tada se Radoje smirio - rekla je Nadeždina mama.


Slavica je u četvrtak uveče poslije nemilog događaja gostovala u emisiji na Pink televiziji sa kćerkom kako bi diskutovale o ovom slučaju, pa je otkrila da joj nije bilo jasno što je njena nasljednica sve željela da sakrije.

- Žao mi je što Nadežda nije odmah opisala stvari kakve jesu. Ona ga je još i štedjela, a nije trebalo. Mora da ustane i da kaže da je on nešto sigurno koristio od opijata i da je bio pijan kad je do svega ovoga došlo. Toma ju je vukao i gazio po podu, trijezna i normalna osoba ne može pri čistoj svesti tako nešto da uradi - govorila je Biljićeva.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.