x

"UBIJAO ME OD BATINA FRANCUSKIM PENDREKOM": Aleksandra Subotić iznijela ŠOKANTNE detalje o svom ocu Karađorđu!

Aleksandra Subotić ispričala je pred kamerama "Zadruge 2" potresne detalje iz svoje prošlosti.

Aleksandra je u razgovoru sa Minom Vrbaški otkrila kakav je bio odnos njenih roditelja Ljube Pantović i Karađorđa Subotića, pa je pomenula i Aleksandra Čabarkapu, bivšeg dečka njene majke sa kojim je ona dobila kćerku Magdalenu.


- To je bivši prijatelj, neprijatelj mog oca. I moja mama se uvijek svetila mom ocu. Moj tata je bolesno bio zaljubljen u mamu čitavog života, mnogo je volio, i život bi dao za nju, i para joj je dao i svega, držao je kao kraljicu. Uvijek joj kupovao najnovija kola, proputovala je pola svijeta, plaćao joj putovanje s momkom... Ja ne pričam s njom, uvijek sam imala antipatiju prema njoj. 


Mnogo je varala mog oca, i nas je vodila kad ga je varala, kao pokrivalicu... Čim sam završila osmi razred, moj tata je izašao iz zatvora, ja sam se vratila kod dede... - ispričala je Aleksandra.

Ona je zatim otkrila i da ju je otac fizički maltretirao.

- On se iživljavao na meni. Ubijao me od batina, znaš šta je on meni radio... On je dobar, ali kao da je imao dvije strane. Preko dana je bio jedna osoba, a preko noći druga. Mene Karađorđe ubije od batina francuskim pendrekom. Bukvalno, za sve što mi se desilo, sami su me gurali u to. Sami. Glupo mi je ovdje i da pričam šta mi je sve radio. Sa 13-14 godina sam došla u kontakt sa drogom i drugim stvarima. Moj tata se drogirao ispred mene. Iživljavali su se svi na meni - rekla je ona.


(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.