x

UČESNICI PAROVA BIVŠI MUŽ ODUZEO SINA: Ispašta zbog burne prošlosti!

Učesnici „Parova“ Mariji Gafur, koja se predstavlja kao Marija Kavali, oduzeto je dijete nakon razvoda od supruga. Njihov sin pripao je ocu, i to navodno zbog njenog nemoralnog ponašanja. Nova takmičarka, koja se predstavlja kao pjevačica, iza sebe ima burnu prošlost, tvrde oni koji je poznaju. Ipak, ona kaže drugačije pa je došla u rijaliti kako bi dokazala da nije loša majka.

- Marijin bivši muž se tokom brakorazvodne parnice svim silama borio da dokaže da je ona nemoralna i da loše utiče na dijete. U tome je i uspio, pa je postao staratelj njihovom sinu - kaže izvor blizak Mariji i dodaje da je sudskoj odluci umnogome doprinio njen tadašnji posao igračice. 

- Ona je igrala po raznim klubovima u Novom Pazaru i okolnim mjestima. To je bio dovoljan razlog da neko smatra da nije dobar roditelj. Međutim, Marija je požrtvovana i mnogo voli svog sina. Sve što radi, radi zbog njega, da bi zaradila novac za njegovo bezbrižno odrastanje - kaže izvor.

Kurir je dobio Marijin komentar. Ona potvrđuje da je ostala bez djeteta.

- Tačno je da mi je dijete oduzeto, ne živi sa mnom. Moj muž je poslije razvoda dobio starateljstvo nad njim. Zbog toga sam ušla u rijaliti. Želim da dokažem da sam normalna osoba i da zaslužujem nazad svoje dijete. Isto tako, želim da pokažem svoje sposobnosti za glumu jer imam želju da budem glumica - rekla nam je Gafurova.

Interesantno je da se Marija pri ulasku u rijaliti televizije Hepi predstavila kao pjevačica, ali da cimere nije ubijedila u istinitost toga iz više razloga. S obzirom na to da je rekla kako nastupa u Njemačkoj, ukućani su je pitali u kojim klubovima pjeva. Gafurova je odbila da odgovori na to pitanje pa je pojačala njihovu sumnju. Inače, cimeri su je pitali i da im otpjeva nešto, a ona je to vješto izbjegla.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.