x

Uhvati me neka sjeta za mojim Darkom, ne mogu da se obuzdam: Ispovijest majke Darka Radovanovića mami suze!

Pjevač Darko Radovanović tragično je nastradao 11. juna 2011. godine u teškoj saobraćajnoj nesreći na obilaznici kod Ostružničkog mosta prema Surčinu. Danas se navršava devet godina od smrti pjevača za kojeg su kolege, prijatelji i porodica imali samo riječi hvale. Darko je iza sebe ostavio neutješne roditelje Stanu i Vidoja, kćerku Laru i suprugu Maju, a njihove rane i dalje bole istom jačinom.

Darkova majka Stana u intervjuu za medije otkrila je da je i nakon toliko godina od njegove smrti neutješna, kao i da je njena bol i dalje ista kao i kada je nastradao.

- Nikako se ne osjećam. Loše mi je, moj suprug je mnogo bolestan, ali uvijek izađe na grob. Imao je infarkt 2003. godine, a 2008. godine je obolio od teške bolesti. Uhvati me neka sjeta za mojim Darkom i ne mogu da se obuzdam, mada smo moj suprug i ja usmjereni na naše dvije unuke koje čuvamo, to su kćerke našeg najstarijeg sina — počinje Stana priču i dodaje da njenu tugu umanjuje samo sreća izazvana uspjesima Darkove kćerke Lare.


- Da otac može da je vidi imao, bio bi presretan. Ona se sjeća svog oca, redovno odlazi na grob sa majkom, čuvaju njegove slike u stanu. Lara je bila veoma mala kad je Darko poginuo, ali pamti očev lik. Uspomene na njega su svuda oko nje — rekla je Darkova majka i otkrila da su ona i njen suprug utjehu pronašli u unukama koje oni čuvaju.

Stana je takođe otkrila i u kakvim je odnosima sa udovicom svog sina.


- Maja je nastavila život sa svojim djetetom, ona o Lari vodi računa. Ona je jedna odgovorna majka, jedno stvarno izuzetno stvorenje, često se čujemo, ispričamo se. Kad možemo da se vidimo, vidimo se — rekla je Stana kroz suze i otkrila na koji način čuva uspomene na pokojnog sina.

- Mi čuvamo kod nas u kući sve fotografije, što iz novina, što naše... Ja sve članke o Darku čuvam u fioci. Slike od njegovog djetinjstva pa nadalje čuvam, a kada na televiziji vidim Darka, ja se isplačem i iskukam. Nije lako...


Majka pokojnog pjevača otkriva da li se danas čuje sa njegovim kolegama, kao i ko od njih redovno dolazi na njegov grob.

- Od Darkovih kolega nas niko ne zove... Pošteno da vam kažem niko, a ne znam ni da li Maju neko zove. Redovno je uvijek izlazila Ivana Selakov, Slađa Alegro, kao i njegov klavijaturista Panta, i redovno dolazi Mega bend, sa kojima je počinjao — kaže Stana.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.