x

Ulazi samo pod jednim uslovom: Ovo je novi potencijalni učesnik Zadruge 4, a Mikiju neće biti dobro kada ga bude ugledao!

Kao bomba je odjeknula vijest da će bivši zadrugarMiki Đuričić, koji je u prošloj sezoni rijalitija "Zadruga" diskvalifikovan, jer je udario Suzanu Perović i Nadeždu Biljić, ponovo postati učesnik u novoj četvrtoj sezoni "Zadruge".

Produkcija je nakon odslužene kazne, jer je Đuričić godinu dana bio u kući sa nanogicom, odlučila da mu pruži još jednu šansu. Miki kaže da se u međuvremenu sredio, a sada je i njegov život dobio totalno drugačiji pravac, jer će u avgustu postati otac. On i njegova izabranica, koja je za sada anonimna, čekaju djevojčicu. Mnogi su se obradovali njegovom ponovnom ulasku.


Evo šta o tome misle njegove bivše žene koje su pretrpjele nasilje od njega, zbog čega je bio diskvalifikovan, Suzana Perović i Nadežda Biljić.

Suzana nije željela da komentariše ovu novonastalu situaciju u Đuričićevom životu, a pošto je Nadežda bila nedostupna, javio se njen dečko Toma Panić, i prokomentarisao celu situaciju umjesto Nadežde.


"Nadežda se malo povukla zbog bebe, ona ne prati tu situaciju, ne zanima je i nema nikakav komentar. Trenutno se odmaramo i spremamo za posao. Ja se od petka vraćam u klub, a Nadežda se sprema za nastupe" otkrio nam je Panić.

Spekulisalo se da ulazi u "Zadrugu" zajedno sa Nadeždom i bebom, a on nam je sada otkrio planove u vezi ovog angažmana.

"Ukoliko dobijem dobru ponudu, ulazim u "Zadrugu". Zašto da ne zaradim neki dodatni novac za porodicu, ali Nadežda i beba ne ulaze, nema šanse da se to dogodi. Ja sam zaštitnički nastrojen prema njima, nismo mi Kulići" rekao je Toma.

.

.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.