x

Upoznajte Bezior XF001, simpatični električni bicikl

Neobičnog, ali vrlo praktičnog izgleda, moćnog elektromotora, ugodan za vožnju po svim terenima, to su karakteristike Bezior XF001 električnog bicikla.

Ugodne ljetne dane uvijek je bolje provesti na otvorenom, u prirodi, a ako se volite voziti na biciklu stvar je još i bolja, a najbolja je ako imate električni bicikl jer tada možete sami odlučiti hoćete li vrtjeti pedale ili ćete samo stisnuti ručkicu za ubrzanje i uživati u toplim ljetnim danima.

Bezior XF001 je nešto drukčiji električni bicikl.

Osim osebujnog dizajna ovaj se električni bicikl ističe i po svom moćnom elektromotoru bez četkica i snage od čak 1000W, a koji može postići brzinu i do 45km/h tako da ćete njime moći vrlo brzo juriti. Isto tako, bez problema će savladati uspone do 25°, dok se za ugodniju vožnju brinu 4 inčne gume na 20 inčnim točkovima.

Isto tako, ugrađena je vrlo izdržljiva baterija od 12,5Ah (48V) koja ima domet do 37 kilometara u čistom električnom modu, odnosno do 45 kilometara u potpomognutom modu. Za važu sigurnost ugrađene su prednje i stražnje disk kočnice, a parametre vožnje možete pratiti na LED ekranu na volanuu (trenutna brzina, stanje napunjenosti baterije, pređena udaljenost).

Ovaj vrlo simpatični Bezior XF001 električni bicikl se prodaje na popularnom Cafago webshopu po cijeni do 999,99€ uz uračunat porez.

(Računalo.com)



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.