x

Uprava kluba ga smatra cirkuzantom: Ognjen Vranješ ponovo vrijeđao Karleušu, očekuje ga žestoka kazna!

U AEK-u su pobijesnili zbog ponašanja Ognjena Vranješa, koji je odgovorio na provokaciju navijača Olimpijakosa.  

Navijači atinskih crveno-bijelih isprozivali su ga zbog rata koji dugo vodi sa Jelenom Karleušom, pjevačica se ultrasima Olimpijakosa zahvalila, a čini se da Vranješa tek čekaju nove nevolje.

Iako je sam vrh AEK-a gostovao na rođendanu Vranješa, u klubu smatraju da se sa žurkom pretjeralo, u javnost su izašli i snimci polugolih igrača sa mikrofonom, a sve je kulminiralo kada je Vranješ poslije utakmice sa Olimpijakosu objavio uvredljivu poruku na Instagram storiju o Jeleni Karleuši.

U klubu su od Vranješa tražili da obriše poruku, a tehnički direktor AEK-a Ilija Ivić preduzeo je mjere i Vranješa čeka nova kazna.


- Ilija Ivić više neće prihvatati nesmotrenost i neetičko ponašanje koje izaziva gađenje, ne mogu se prihvatiti igrači koji sebe izdižu iznad tima. One stvari koje je napisao ne mogu se ni spominjati - prenose grčki mediji, navodeći da Ivić ne želi da se prilagođava više "cirkuzantskim situacijama".

Navodi se da Vranješa prvo čeka novčana kazna, ali da nije nemoguće da se ode korak dalje i da dođe čak do raskida ugovora, a posljednju riječ imaće vlasnik Dimitiris Melisanidis.

Što se tiče AEK-a, glatko je izgubio od Olimpijakosa i sada je tek peti sa samo 14 bodova iz osam kola.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.