x

pjevao "ne volim te alija"

Uroš prozvao Merlina, sad stigao odgovor: Balavče, neznalico, samo možeš sanjati tri pune Arene u Beogradu dan za danom!

Uroš Živković i dalje ne vidi problem u izvođenju pjesme Baje Malog Knindža “Ne volim te Alija”, pa je otišao i korak dalje kaa je podijelio priču izvjesne Bilje na svom Instagram profilu uz poruku sadržaja:

– Samo da obavestim one nekadašnje Srbe, koji se bune što je ovaj dečko pevao jednu staru pesmu od Baje Malog Knindže… Za razliku od vašeg Dina Merlina, ovaj momak nije bio na ratištu tako da nemojte o poštenju i napadanju molim vas.

Ovaj Urošev postupak dodatno je dolio ulje na vatru i izazvao još veći haos na društvenim mrežama.


Alen Albinović se odmah oglasio na svom Instagramu porukom:

– Dino Merlin bio na ratištu? Kakva notorna laž! Ovaj balavac može samo da sanja tri pune Arene dan za danom kao što ih je Dino Merlin imao u Beogradu!!! Uvod ne bih komentarisao, trebala bi mi godina da predajem ovim neznalicama Historiju BiH!


Alen je, inače poznat kao veliki bosanskohercegovački patriota, a i sam je nekoliko puta doživio nacionalističke napade na društvenim mrežama o čemu je često govorio u javnosti. Ova Alenova poruka, naišla je na veliku podršku njegovih pratilaca na Instagramu.

.

.

.

.

.

Izvor: Senzacija.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.