x

prava lica

Uvijek u ful izdanju, ali ovako pravo izgledaju naše pjevačice: Neke su fatalne i bez trunke šminke, a ona se krije kada nije sređena!

Pored jake šminke dame sa estrade su na Instagramu savršene, budući da uglavnom obrađuju fotografije u raznim programima. Čisto lice, sređena kosa, bez celulita i bora, sve je ono što je prikazano na mrežama. Ipak, i one su samo žene od krvi i mesa i kao i svi imaju svoje lošije dane.

Pjevačica Jelena Karleuša za razliku od mnogih nema problem da pokaže svoje lice bez šminke. Ona je u više navrata dijelila na svom profilu i fotografije bez mejkapa, i jasno je da i te kako vodi računa o svom licu i koži.

Takođe, nije joj strano ni da se u javnosti pojavi u skroz opuštenom izdanju. Međutim, na mrežama ipak preferira sređene fotke.


Severina Vučković u 50. godini izgleda znatno mlađe, a poznato je da vodi računa o svom izgledu. Ona je ljetos dijelila fotografije sa odmora, i tada je svojim fanovima pokazala svoje pravo lice.


Pjevačica Lepa Brena nikada nije krila kako izgleda u opuštenom izdanju, pa samim tim kod nje smo mnogo puta mogli da vidimo upravo fotografije bez šminke.


Natašu Bekvalac uvijek viđamo u tip-top izdanju, ali pjevačica privatno ne voli da se sređuje, već je uvijek u opuštenom izdanju i bez šminke. Ona često na svom Instagramu pozdravi pratioce u takvom izdanju, te dobija brojne komplimente na račun svoje prirodne ljepote.


Emina Jahović veliki je ljubitelj šminke, ipak privatno nije svakodnevno našminkana. Ona nerijetko objavljuje fotografije iz teretane i tada ujedno pokaže kako izgleda u potpuno prirodnom izdanju. Emina je veoma njegovana, a njeno lice blistavo, pa samim tim je gotovo ista sa i bez šminke.


Milica Pavlović od trenutka kada je počela da se bavi muzikom, pa do danas nije se puno promijenila. Ipak, kada je bez šminke dosta je drugačija u odnosu kada je ful sređena na nastupima i raznim događajima.


Teodora Džehverović u trenucima kada je u prirodnom izdanju bježi od fotoreportera glavom bez obzira, pa čak i bijesni na njih kada žele da je uslikaju. Ona ne voli da pokaže kako izgleda bez šminke, pa tako na Instagram nikada ne objavljuje prirodne fotografije, već se uvijek snima ili slika sa efektima, dok svoje slike uvijek preradi prije objavljivanja.


Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.