x

dok je čistio stari zamrzivač

Užas u Zemunu: Zoran pronašao tijelo bebe u zamrzivaču, policija izašla na lice mjesta!

Zoran M. (62) večeras je obavestio policiju da je u Zemunu u kući, dok je čistio stari frižider u kesi pronašao zamrznuto tijelo bebe.

Policijska patrola je odmah izašla na lice mjesta i ustanovila da se najvjerovatnije radi o novorođenčetu, prenosi Blic.


Foto: Ilustracija

Zoran M. u toj kući živi sa četvoro djece, starosti između 3 i 23 godine. Zoranova supruga ne živi sa njima od maja prošle godine.

Uviđaj i istraga su u toku...

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Bio sam tako depresivan kad me ljubavnica ostavila zbog drugog tipa nakon što smo hodali pet godina, pokušao sam je moliti da mi se vrati, odbila je i rekla da više ne osjeća ništa prema meni. Postao sam tužan čovjek nakon svega što smo prošli kroz našu ljubav zajedno, nakon sve ljubavi koju smo dijelili u prošlosti, nisam mogao zamisliti svoj život bez nje, jer je moja ljubav prema njoj bila neprocjenjiva trgovina iz bilo kojeg razloga, jednog dana kada Pregledavao sam internet i vidio komentar o tome da ima moć da vrati bivšeg ljubavnika i odlučio sam pokušati vidjeti sebe kontaktirajući ga i odmah sam odgovorio i objasnio kroz što prolazim, a on je rekao da drugi muškarac koristi vudu čarolija na nju, zbog čega me je ostavila zbog njega, unatoč mojoj brizi za nju i obećavam da ću mi pomoći da vratim svog ljubavnika, a on će mi također pomoći da stavim čarolije na njega da ne može udariti vratim se u budućnost, za manje od tri dana momka je upucala nepoznata osoba momci na Floridi i u roku od pet dana moja djevojka je bila u mojoj kući i čekala me da dođem s posla, a kada sam došao, počela je moliti , rekavši da joj je žao što nikad nije znala što ju je snašlo. hvala DR APATA sada sam sretan sa svojom djevojkom i sada sve ide glatko. kontaktirajte apata za sve čarolije osvete i čarolije za bivše putem [email protected] Također ga možete kontaktirati na Whatsapp ili Viber na (+66 81 302 8552).