x

život sa trojicom sinova

Uzimamo dječji dodatak, šta fali?: Ivana i Petar Mitić iskreno o finansijama na rođendanu njihovih blizanaca!

Bivše zvijezde "Granda", pjevač Petar Mitić i njegova supruga, pjevačica Ivana Pavković, organizovali su prvi rođendan blizancima Vojinu i Vuku.

Naime, ekipa Telegrafa ispratila je pomenuti događaj, kao i dolazak poznatih, a porazgovarali su i sa Ivanom i Petrom.

Petar i Ivana su tom prilikom otkrili kako se snalaze u roditeljstvu, da li imaju trzavica u braku, ali i kako se snalaze sa finansijama.


Foto: Telegraf.rs

- Uzimamo dječji dodatak. To već nekako ide elektronski, samo uđeš u taj sistem, a i eto ja za troje djece, šta fali? - rekla je Ivana kroz smijeh, pa dodala:

- Više razmišljamo o vaspitanju, njihovom ponašanju, sad u školi, kako će oni prihvatiti, kako će biti prihvaćeni, više nam je to bitno nego neki drugi momenat - iskrena je ona.


Krenula je i nova školska godina, a par je otkrio da im je septembar veoma uzbudljiv.

- Turbulentnije nam je svakako, ali uživamo u svakom danu. Ovaj septembar nam je baš uzbudljiv jer nam je sin krenuo u školu, pa i u muzičku školu, onda organizacija slavlja, sve to zahtijeva vremena i svega. Ali nekako guramo sve - priznali su oni.


Podsjetimo, na spisku zvanica nalazi se kompletna stara garda "Granda" i postava iz 2011., na čelu sa Ivanom i Petrom, a stigla je i pjevačica Milica Pavlović.

Milica se takmičila 2012., ali je u odličnim odnosima sa kolegama sa estrade, a ovo je i dokaz, budući da je uveličala proslavu prvog rođendana njihovih sinova.


Stigli su i Jelena Kostov sa suprugom, Milan Mitrović takođe sa suprugom, Stefan Petrušević sa suprugom, Dinča je takođe tu sa suprugom, a stigla je i Ceca Ražnatović sa sestrom Lidijom, pjevač Nemanja Stevanović sa suprugom, pjevačica Aleksandra Bursać, Bane Mojićević, kao i mnogi drugi.

.

.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.